Ny design

2012-02-29 21:22:09 ByJossee Kommentarer: 0

Hello! ;)
Ja, som ni säkert har märkt så har jag en ny design (äntligen..). Fick hjälp av Hanne, som var så gullig och hjälpte mig. Så därför tänkte jag vara så snäll satt jag länkar till hennes blogg. Är verkligen jätteglad över att jag har fått en ny design. Har ju haft min i säkert mer än ett år. Lite väl länge, haha.. Som sagt borde verkligen vara den mest otekniskaste människan i hela världen. Kan inte ens fixa en blogg design. Haha, känner mig verkligen fett weird. Men men, alla kan ju inte vara data proffs.. Jaja, ska i allafall försöka att komma med ett inlägg imorgon. Ni har säkert märkt att jag har varit dålig på det där med att blogga på sistone. Men har verkligen inte haft tid. Men ska försöka att bli bättre på det. Kom ihåg att checka in Hannes blogg, http://twiggysfoton.blogg.se/.
Bye :love:

Maria

2012-02-28 20:36:13 Kommentarer: 1

Hej igen! ;)

För en stund sen kom mormor förbi och lämnade detta snygga armband till mig. Fick det eftersom att jag har namnsdag idag. Nej, jag heter inte Maria i förnamn utan jag heter det i andranamn. Hade helt glömt det, tills jag fick ett sms av mamma. Kändes bara lite dumt eftersom att hon heter det i förnamn.. Men i allafall, fick då det här armbandet av mormor. Blev extra glad eftersom att jag under längre tid bara använt guldiga smycken. Så det ska bli kul att använda lite silver. Vad tycker ni om armbandet?


Mathilda

2012-02-28 19:56:24 Kommentarer: 1

Hello! ;)

Idag efter skolan följde jag med Mathilda hem. Var grymt kul. Först åt vi pizz-macka à la Mathilda. Haha, det var absolut en klar 10 av 10 poäng. Nej, haha men det var i allafall gott. Tittade även på massor av One Direction videos. Haha, för söta och dom är verkligen så roliga också. Sitter i allafall i soffan nu, åt precis mat för en stund. Tog lite bilder medan vi väntade på bussen. Måste gå nu.

Bye :love:


Söndag 26/2

2012-02-26 10:41:53 Kommentarer: 1

Godmorgon! ;)

Vaknade jättetidigt idag, så nu är jag verkligen jättetrött. Har städat lite idag. Känns på ett sätt väldigt skönt. Kan inte fatta att vi har så mycket saker. Det var ju inte heller det lättaste att städa när man har en katt som springer omkring och vill leka med alla saker. Haha, men det gick bra som tur var. Efter lunch ska jag försöka att gå ut och hitta på något. Inte för att jag vet vad, men.. Är verkligen jättefint väder idag. Så man får ta vara på solen, jag menar det kanske regnar imorgon. I allafall, imorgon är det ju skola. Både bra och dåligt. Det bra är väll att man ska träffa kompisarna. Det dåliga är väll att man ska gå upp tidigt och att man har dåliga ämnen. Men men, ska i alla fall fixa iordning mig nu.

Bye :love:


Lördag 25/2

2012-02-25 12:59:22 Kommentarer: 0

Hej! :)

Ska snart åka till sommarstugan. Ska inte göra något speciellt där. Ska bara titta till hur det ser ut. På förmiddagen rensade vi i garderoberna. Asså hur kan man samla på sig allt skit. Minst en lägenhet skulle bli full av allt skräp. Men ska bli skönt sen när allt är slängt. Kommer bli bra för då kommer jag att få mammas garderob. Är inte klar än, som sagt tar minst några dagar att rensa alla garderober. Är det någon som vet, vilka som ska vara med i Melodifestivalen idag? Måste gå nu.

Puss :love:


Det här köpte jag:

2012-02-25 09:14:38 Shopping Kommentarer: 0

Hello! ;)

Här kommer jag med lite bilder på kläderna som jag köpte.

Blusen köpte jag på Vila. Den kostade 300:-. Den ser inte så jättefin ut på bilden, men den är jättesnygg.

Den blommiga kortärmade skjortan kommer från Top Shop. Den kostade 499:-.

Kavajen kommer från H&M. Den kostade 199:-.

Halsbandet kommer från Bik Bok. Det kostade 199:-.

Body Lotion kommer från The Body Shop. Det kostar 245:-. Måste verkligen rekommendera detta. Det funkar verkligen jättebra. Så fort jag har tagit det så känns kroppen genast mycket lenare och man känner sig inte alls lika torr. Brukar alltid köpa Body Lotion på The Body Shop. Finns verkligen jättemånga olika dofter att välja på. Brukar egentligen byta doft varje gång som jag ska köpa en ny. Men har verkligen hittat min favorit så därför köper jag samma doft som förra gången.

Bilderna blev som sagt inte så jättebra. Men som sagt, ni får nöja er med dessa bilder så länge.

Puss :love:

 


Stockholm Dag 3

2012-02-22 20:47:48 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Helt otroligt, precis när jag kommer hem så börjar kameran att funka. Så typiskt. Men ni får helt enkelt nöja er med dom bilder som jag lyckades ta. Har i allafall hittat några riktigt snygga saker som jag köpte. Kommer eventuellt med bilder imorgon. Idag har jag bara gått i affärer. Sen vi åkte till Stockholm har tiden verkligen bara runnit förbi. Jag menar verkligen runnit. Det har gått otroligt snabbt. Imorgon ska jag i alla fall till mormor. Då blir det mest att ta det lugnt. Har verkligen ont i ryggen efter att ha burit runt på en väska hela dagarna, haha. Så det blir skönt att bara ta det lugnt. Kommer eventuellt med bilder imorgon på kläderna jag köpte.

Puss :love:


Onsdag 22/2

2012-02-22 09:58:59 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Just nu sitter jag i hotellresturangen och äter frukost. Så sjukt god frukost dom har här. Det här är ju sista dagen. Känns verkligen som tiden bara har runnit förbi, det har verkligen gott snabbt. Vill vara kvar här längre. Vill inte hem än.. Ska i alla fall köpa den blommiga kortärmade skjortan från Top Shop och halsbandet från Bik Bok. Funderar även på att köpa en blus från antingen Vila eller H&M. Men jag får se. Lovar i alla att lägga upp bilder på kläderna när jag kommer hem. Måste gå nu. Jo förresten, kameran ha strulat så det är inte säkert att jag kan ta bilder och lägga upp på bloggen.

Bye :love:


Stockholm Dag 2

2012-02-21 22:19:35 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Denna dag har varit lika grym som igår. Började dagen med en god frukost. Så alltså blev det en bra start på dagen. Älskar verkligen hotellfrukostar. Finns så otroligt mycket gott att välja på. Fast jag fattar inte dom som t.ex äter pannkaka till frukost. För att det är pannkaka men till frukost liksom.. Jag skulle spy om jag åt något så mäktigt på morgonen. Men som sagt smaken är som baken.. Sedan drog vi vidare mot Kungsholmen. Där gick vi till en galleria. Fanns inte så mycket affärer där men det var ändå väldigt kul att se något nytt. Efter det drog vi vidare mot Östermalm. Då åt vi mat inne på Sturegallerian. Åt en slags sallad, som var jättegod. Efter det gick vi till fotografiskamuseet, som ligger på Södermalm. Fanns ett fik där på museet som hade utsikt mot vattnet. Var verkligen så otroligt vackert. Såg både Gamla Stan, Östermalm, Norrmalm, Djurgården, Skeppsholmen m.m. Var verkligen jättefint. Fönstren var ända från golvet till taket så det kändes verkligen som om man var i luften. Efter det gick vi en stund på Södermalm. Sen drog vi vidare mot Gamla Stan. Gick omkring där en stund och sen gick vi och åt på en resturang som låg på Gamla Stan. Det var verkligen jättegod mat där. Sen gick vi hem till hotellet igen och nu så sitter jag här i sängen på hotellet och tittar på tv. Så j*vla typiskt bara att min kamera har krånglat. Har inte hunnit taget några bilder alls, men fick till några i alla fall så ni får nöja er med dessa bilder så länge. Bilderna är tagna från mobilen så det kanske inte är bästa kvaliten, men det får duga.

Bye :love;


Stockholm Dag 1

2012-02-20 21:56:58 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Sitter på hotellet nu. Har ett så grymt mysigt rum. Ligger precis i city och är helt nybyggt. Det är verkligen jättefint. Har spenderat mestadels dagen i affärer, affärer och ännu en gång affärer. Har inte köpt något än. Men funderar på att köpa en kavaj, skjorta och ett halsband. Som det lutar mot att jag ska köpa. Imorgon ska vi till fotografiskamuseet. Ska eventuellt göra något mer men vet inte vad än.

Bye :love:


On My Way

2012-02-20 09:16:07 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Sitter på tåget påväg mot Stockholm. Ska bli så grymt kul. I'm so excited. Var tvungen att gå upp klockan halv 7. Så nu är jag jäkligt trött kan jag säga. Men ska ändå bli riktigt kul. Ok, ska vara lite social med mamma nu.

Bye :love:


Hejdå Örebro Hej Stockholm

2012-02-19 19:25:06 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Det här är troligen det sista inlägget jag gör innan jag åker till Stockholm. Ville bara säga hejdå. Och jag hoppas att ni får ett bra sportlov medans jag är borta. Och ni som inte har sportlov hoppas jag givetvis också har det bra.

Bye :love:


Sarah

2012-02-19 17:38:02 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Kan inte göra ett jättelångt inlägg nu eftersom att jag ska äta snart. Men idag har jag i allafall varit på Marieberg med mamma och pappa. Där köpte jag en kudde. Var verkligen i behov av en så det var ju bra. Efter det, så åt vi mat. Åt på Max. Där åt jag en sallad. Det var gott. Har verkligen tröttnat på hamburgare (alltså McDonalds, Max o.s.v). Så då fick det alltså bli en sallad. Efter det så var jag med Sarah. Var verkligen jättekul. Har inte setts på 2 veckor. Helt otroligt vad tiden går snabbt. Blev ju lite svårt när hon skulle praoa, och sen blev jag sjuk. Men nu träffades vi i allafall. Och det var ju tur det eftersom att jag ska till Stockholm imorgon och sen ska hon till Teneriffa på tisdag. Kommer sakna henne grymt mycket. Men det var ju tur att vi träffades när vi träffades. Ok, ska äta nu. Kommer med ett inlägg lite senare.

Puss :love:


Outfit

2012-02-18 15:08:16 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Idag har jag på mig en randig stickad tröja från Rut mfl. Kommer inte ihåg vad den kostade. Men här får ni några bilder i allafall, syns inte jättebra, men...

 


Jeffrey Campbell

2012-02-18 14:34:56 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Älskar, älskar, älskar verkligen Jeffrey Campbell skor. Tycker verkligen om dom. Priset på dessa skor ligger mellan 1000-2000 kronor ungefär.


Lördag 18/2

2012-02-18 10:14:43 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Kan inte säga hur mycket jag längtar till Stockholm. Ska verkligen bli awesome. Ska åka dit på måndag och ska vara kvar där till på onsdag. Kommer hem på onsdag kväll så det är inte säkert att jag kan göra blogginlägg direkt när jag kommer hem. Men lovar att jag kommer med ett inlägg på torsdag i allafall. Sen vet man ju aldrig, det kanske går att göra inlägg på hotellet. Men det tror jag inte. Just nu har jag i allafall ätit frukost. Känner mig frisk idag. Känns som jag kan andas ut. Var verkligen orolig att jag skulle vara sjuk så att vi inte skulle kunna åka till Stockholm. Måste ut och gå idag. Känner mig verkligen inte i form. Har ju inte "gått" på mer än en 1 vecka. Gått och gått, men... Ni fattar. Och eftersom mamma och jag går så otroligt mycket när vi är i Stockholm så måste jag träna upp mig. Ska fixa iordning mig nu. Bjuder på några bilder som jag tog igår.

Puss :love:


Lycka till!

2012-02-16 11:05:27 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Jag ville bara hälsa min grymma klass lycka till på As Time Goes By. Ni kommer äga skiten ur dom andra klasserna. Synd bara att man ska vara sjuk så att man inte får vara. Är så sjukt stolt över att ha er som klass. Ni är fan BÄST! Och jag älskar er alla!

Puss :love:


Väskor

2012-02-16 10:58:05 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Eftersom att min väska som jag använder till skolan är sönder så måste jag köpa en ny väska. Har tittat runt lite och hittat riktigt snygga. Så därför tänkte jag dela med mig och visa några snygga väskor. Hoppas att ni blir inspirerade.

- Brun läder väska: Wera (Åhléns) 995:-
- Nude färgad väska: Top Shop £36.00
- Svart glansig väska: Mango $89.99
- Grön kuvertväska: Åhléns 199:-
- Rosa orm liknande väska: Top Shop £25.00
- Svart läder påse: Don Donna (Accent) 799:-
- Brun läder väska (den ljusa): Wera (Åhléns) 895:-
- Svart och vit glansig väska: Don Donna (Accent) 399:-


Torsdag 16/2

2012-02-16 08:11:15 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Är hemma idag med. Känns bäst så eftersom att jag har varit borta hela veckan och idag så ska klassen ha As Time Goes By. Och jag har ju inte varit med och tränat och dom ska säkert träna hela dagen idag. Och vad ska jag göra då liksom, bara sitta och titta på? Kanske inte så jätteroligt liksom. Plus att jag inte känner mig helt 100 än. Men jag mår i allafall lite bättre. Och det är ju bra. Måste verkligen bli frisk nu. Ska till Stockholm på måndag, så då vill jag vara i topp form. Ok, det där lät lite roligt. Nej men ni fattar vad jag menar. Ska äta frukost nu. Kommer med ett mode inlägg lite senare. Bjuder på några bilder på Flizan.

Puss :love:


Onsdag 15/2

2012-02-15 14:34:00 Kommentarer: 0

Hello! ;) Mår som igår, alltså lika dåligt som varandra dag sen jag vet inte när... Vill verkligen bli frisk. Så j*vla tråkigt att vara sjuk. Orkar inte med ett skit. Fick ett sms av Sarah för en stund sen. Någon som bryr sig om stackars lilla mig i allafall. Hahaha, skämta. Nej, men är verkligen dööööötrist att vara sjuk. Har verkligen inget att skriva på bloggen heller. Så ni får ursäkta att jag är lite tråkig. Men känns på något sätt bättre att skriva om tråkiga saker en att inte skriva något alls. Plus att jag inte har någon roligare sysselsättning. Så nu får det bli så här. Ja, det var nog allt.. Kommer med ett inlägg imorgon om inte lite senare. Puss :love:

Happy Valentine's Day

2012-02-14 11:57:38 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Är fortfarande sjuk. Är verkligen dötrist att vara hemma medans man vet att dom i klassen övar till As Time Goes By. Skulle mycket hellre vilja öva till det än och ligga här och må som jag gör. Det har verkligen inte blivit bättre. Jag orkar inte heller göra något förutom att se på tv, läsa, sova. Ja ni fattar. Börjar bli så störande. Skulle mycket, mycket hellre vilja vara i skolan. Jag menar det verkligen. Plus vilken rolig alla :love: dag det här blev då. Jag som hade sett fram emot As Time Goes By.. Jag kommer garanterat inte kunna vara med, kan bara en dans.. Jag hade kanske kunnat dansen om vi lärt oss den lite innan, istället för att lära oss den 1 och en halv vecka innan.. Men men, finns inget jag kan göra. Det är som det är. Förlåt för att jag tog en liten bloggpaus igår. Orkade verkligen inte med bloggen. Förlåt för att jag är så negativ och skriver att jag har en sån dålig alla :love: dag. Borde egentligen skriva om att jag hoppas att ni läsare har något roligt som ni ska göra idag. Så då får jag väl skriva det nu istället, "hoppas att ni har en bra och rolig alla :love: dag". Haha! Ok, nu ska jag inte skriva mer. Tråkigt för att behöva läsa det här.

Bye :love:


Söndag 12/2

2012-02-12 13:15:22 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Kommer med några bilder på kläder som jag vill ha. Allting kommer från Top Shop (ännu en gång, hehe..). Hoppas att ni gillar det lika mycket som mig. Har inte hål i öronen, men om jag skulle ha det så skulle jag vilja ha dom som är guldiga och har ett kors.

Puss :love:


Mormor

2012-02-12 11:35:36 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Just nu sitter jag på mitt rum i min fåtölj och läser Frida. Prenumererar på Frida, tycker att det är en bra tidning. Mår som igår, alltså inte bra. Vill bli frisk nuuuuu. Det börjar bli riktigt störande. Verkligen jämt när jag är sjuk brukar jag må jättedåligt i jättemånga dagar, men sen helt plötsligt så är jag frisk. Skitkonstigt, men men.. Igår var jag som sagt hos mormor. Det var jättekul. Först fick vi någon förrätt. Det var en sås och sen sallad mm. Till det var det varma baguetter. Till varmrätt var det två sorters pajer, kyckling och köttfärs. Och till efterrätt var det tårta. Allting var verkligen jättegott. Tittade på Melodifestivalen när vi var där. Jag tycker att rätt gick vidare. Vad tycker ni? Har sett han den där David (han som gick vidare) i verkligheten faktiskt. Stolt tjej här, hahah skämta. Nej, men jag såg honom när spelade i High School Musical. Mamma och jag var där och tittade. Så när jag såg honom i tv så sa jag, "men de är ju han". Haha, blev bara lite förvånad. Jag ska inte skriva mer nu. Men kommer eventuellt med ett inlägg lite senare. Bjuder på några bilder från igår.

Bye :love:


Lördag 11/2

2012-02-11 10:01:44 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Vaknade för en stund sen. Mår som igår. Så j*vla typiskt att vara sjuk på en helg, plus att vi ska till mormor. Fast jag ska ändå försöka att åka till mormor, tror faktiskt att jag orkar med det. Kommer kanske inte fixa iordning mig jättemycket, men så får det bli. Hon har ju sett mig utan smink och så flera gånger. Kommer att träffa gammelmormor. Hon bor rättså långt bort, så det ska bli kul att träffa henne. Ska äta frukost nu, men kommer med ett inlägg lite senare.

Puss :love:


Flizan..

2012-02-10 15:59:31 Kommentarer: 0

Kul att vakna upp och se det här..hmm.. Godmorgon typ?


Mormor 66 år

2012-02-10 10:19:09 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Känner mig som igår. Så jag är hemma från skolan idag med. Har druckit så grymt mycket te, haha. Just nu tittar jag på tv. Idag fyller mormor år, grattis mormor. Och imorgon på kvällen ska vi till henne och fira henne så jag hoppas verkligen att jag är frisk då. Har inte så mycket mer att säga. Ska i alla fall försöka att komma med ett inlägg lite senare. Bjuder på en bild på maten igår. Det var rotfruktssoppa. Var jättegott, har faktiskt aldrig ätit det förut. Om ni undrar vad det som ligger mitt i soppan är, så är det krutonger och fetaost. Jag vet, det låter verkligen inte gott. Men det stod i receptet att man skulle ha det och det var faktiskt jättegott.

Puss :love:


Inspiration: Blommig klänning

2012-02-09 13:59:06 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Förlåt att jag lägger upp modeinlägg hela tiden. Men jag tycker verkligen att det är kul. Kom på en till grej som jag bara måste ha i vår/sommar. Om ni läste rubriken så fattar ni nog vad. Blommig klänning, asså jag måste ha en. Tycker verkligen att det är jättefint. Här kommer några smakprov på några jag hittade. Hittade inte så många, men kommer väl fler när det blir lite mer vårigt (eller vad man ska säga). Allting kommer från Top Shop.


Inspiration: Mint

2012-02-09 10:40:10 Kommentarer: 0

Hej igen! ;)

Tycker att mintfärger är jättesnygga. Är absolut ett måste om man är ett modefreak. Haha, nej men det är en väldigt snygg färg som känns lite vårig.


Inspiration: Pastel

2012-02-09 10:35:55 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Pastell är en väldigt het färg i vår som jag tycker är jättefin. Pastellfärgade kläder kan matchas till det mesta.


Inspiration: Neon

2012-02-09 10:12:10 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Neon har blivit en väldigt het färg nu i vår. Ett tips är att börja med antingen en tröja, eller ha accessoarer i neon. Kan bli lite för mycket annars. Men absolut ett tips för dig som gillar att synas.


Inspiration: Kleinblå

2012-02-09 10:02:07 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Tänkte lägga ut några modeinlägg. Tänkte lägga ut bilder på kläder som har vårens hetaste färger. Alla kläder kanske inte är världens snyggaste. Men det är i alla fall någonting. Tänkte börja med kläder som är kleinblåa. Jättemodern färg nu i vår. Kommer även lägga ut på kläder som är neon, pastel och mintfärgade.

Skärp: Top Shop
Kofta: Bik Bok
Stickad tröja: Top Shop
Skor: Top Shop


Sjuk

2012-02-09 07:37:44 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Japp, som ni läste på rubriken. Jag är sjuk. Så idag blir det helt enkelt ingen skola för min del, tråkigt nog. Så nu ligger jag alltså i sängen. Är verkligen dötråkigt att vara sjuk. 1. Man orkar inte göra ett skit så då går man från sängen till soffan typ och efter det är så känns det som man ska dö, 2. Man missar viktiga saker i skolan, så man kommer efter, 3. Man har absolut ingen att prata med 4. Allting går i slowmotion, jag menar verkligen SLOOOOOOWWMMOOOOOTTTTTIIIIIIIIIIOOOOOOOONNN... Ja, det är tur att man Flizan, en positiv sak. Ska vila mig ett litet tag. Ska försöka att komma med ett mode inlägg lite senare.

Bye :love;


...

2012-02-08 17:46:33 Kommentarer: 0

Hej! ;)

Känner mig verkligen inte 100 idag. Känner mig jättehängig. Inte bra. Min kropp är verkligen inte bra på att tajma in sig. Har ju As Time Goes By nästa vecka (det är en grej på skolan då jag ska dansa, berättar det lite kortfattat). Brukar alltid bli sjuk när vi antingen ska ha konsert eller innan man ska bort och verkligen inte får bli sjuk. Ska till Stockholm på måndag (inte nästa vecka men veckan efter det). Alltså på sportlovet. Längtar så grymt mycket nu, så det skulle ju inte vara så kul om man blev sjuk just då. Men men, man får väl hålla tummarna.

Puss :love:


Skridskor

2012-02-08 07:00:25 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Idag ska vi åka skridskor på första lektionen. Men ska inte vara med då eftersom att jag har ont i halsen och känner mig förkyld. Vill inte riskera att bli sjuk. Så nej tack, glöm att jag vill bli sjuk bara för att åka skridskor i cirka 30- 45 minuter eller något liknande. Så då får jag väl titta på. Idag har vi franska läxa. Så jag måste titta igenom den lite. Ska i alla fall försöka att komma med ett inlägg när jag kommit hem. Kom ihåg: FÖLJ MIG PÅ TWITTER!!

Bye :love:

Här är en liten bild på dagen outfit:
- Linne: Bik Bok (kommer inte ihåg vad det kosta)


Twitter

2012-02-07 21:33:59 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Har skaffat Twitter. Heter @JosefinTiv. Skulle bli glad om ni som har Twitter skulle kunna följa mig. Lovar att jag följer tillbacks (eller vad man säger). I alla fall, känns som om jag vill skriva hela tiden. Haha, beroende framkallande...hm.. Haha, är väl så jämt när man har skaffat nåt nytt. Ska fixa i ordning mig och gå och lägga mig nu. Känner mig redan lite trött faktiskt. Ville bara informera er, så nu vet ni.

Bye :love:


SO & NO

2012-02-07 16:51:48 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Är verkligen jättetrött idag. Hade SO som sista ämne. Då skulle vi ha SO prov. Alltså när man är som tröttast. Har ont i halsen och huvudet och ville bara gå hem, och just då ska man ha ett prov. Men känns ändå skönt att ha det gjort. Så nu har man bara franskan kvar då. Känns som att det gick bra både på SO:n och NO:n. Så det var ju bra. Känns som om jag ska somna när som helst. Så ska nog försöka att vila lite nu så att jag orkar med franskan lite senare.

Puss :love:


Feber

2012-02-06 19:34:44 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Har verkligen jätteont i halsen och huvudet idag. Känns nästan som om jag har lite feber. Så dricker te med citron i. Mamma sa att det var bra att dricka te med citron i, så därför har jag alltså citron i teet. Tror att jag kan SO:n och NO:n rättså bra. Men ska ändå titta igen en gång. Ska göra det nu, så jag måste gå. Kanske inte längsta inlägget, men nu vet ni att jag lever i alla fall.

Bye :love:


Farmor & Farfar

2012-02-05 17:20:09 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Har varit ute på en långpromenad och har även hälsat på farmor och farfar. Där fikade vi och pratade lite. Haha, farmor och farfar (mest farmor) tyckte att det var jätteintressant med Spotify. Så hon satt och lyssna på massa gamla låtar, som hon satt och sjung med till. Var lite roligt faktiskt, haha. Sitter just nu framför brasan (spisen) och har Flizan i knät. Jättemysigt. Fast jag måste gå på toa nu och det blir ju lite svårt när man har en katt i knät, som ligger och halvsover. Nu måste jag verkligen gå på toa. Kommer med ett inlägg lite senare.

Bye :love:

Några bilder på dagens outfit:
- Tröja: Gina Tricot 99:-


Melodifestivalen

2012-02-05 10:42:49 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Vad tyckte ni om Melodifestivalen igår? Jag tycker faktiskt att rätt gick vidare. Eller det är min åsikt i alla fall. Asså Sean Banan, seriöst. Haha, sämsta låten ju. Trodde att han skulle gå till finalen faktiskt. Men som tur var gjorde han ju inte det. Loreen var faktiskt bra, hon var bäst av alla tycker jag. I alla fall, har precis ätit frukost nu. Känner mig lite förkyld idag. Inte roligt... Hatar att vara förkyld. Ett av det värsta som finns. Mest jobbigt när man ska sova också. Kommer med ett inlägg lite senare.

Puss :love:


Varma hallon med glass

2012-02-04 19:59:33 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Äter efterrätt just nu. Är varma hallon med glass. Är verkligen jättegott. Känner mig så sjukt redo för Melodifestivalen. Nu börjar det snart..

Puss :love:


Taggad

2012-02-04 18:35:16 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Har precis kommit ut från bastun. Var riktigt skönt. Frös innan så det passade bra att man skulle basta. Har ätit förrätt. Känner mig taggad inför Melodifestivalen. Haha. Nej, men känns alltid lite spännande i alla fall. Ibland kan det vara sämsta artisterna som är med, men har typ som en "tradition" att se det varje år. Tradition och tradition kanske man inte kan säga, men något liknande i alla fall. Så ja, jag måste väl erkänna att jag är lite taggad, i alla fall. Någon mer som är? Visste ni förresten att Ana Gina ska vara programledare? Visste inte det förrän nu? Ska försöka att komma med ett inlägg lite senare.

Puss :love:


Plättar

2012-02-04 13:30:22 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Idag var det jag som fixade lunchen. Gjorde plättar. Tycker att det kan vara kul att göra mat ibland. Blev riktigt nöjd faktiskt. Förutom dom första som såg helt missbildade ut. Går inte att vara med Mathilda idag. Tråkigt nog ska jag göra annat. Men är -13 grader så det skulle ändå ha blivit lite kallt att gå på stan. Plus att jag inte ska köpa någonting. Så i så fall blir det ändå mest att bara gå omkring och titta. Ska fixa lite saker nu.

Bye :love:


Lördag 4/1

2012-02-04 10:30:31 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Har precis vaknat och ligger just nu i sängen. Ska när som helst äta frukost. Är så jäkla skönt med lördag. Har bestämt mig för att jag ska göra lite SO. Jag menar det verkligen. Jag ska göra det idag. Jag vet hur det känns när jag är färdig. Det känns så jäkla värt det då. Måste även göra lite franska och NO. Men jag ska faktiskt i första taget sikta in mig på SO:n. Ska bli gott med frukost. Måste gå nu. Kommer med ett inlägg snart.

Bye :love:


Coca Cola Cherry Lipgloss

2012-02-03 22:03:20 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Hittade detta coola läppglans på Top Shop. Tycker verkligen att den var rolig. Den kostar €3.00 och har körsbärssmak. Som ni säkert fatta på rubriken. Skulle jättegärna vilja ha en sån. Eftersom att jag gillar Coca Cola, och tycker att asken med hjärtform var jättegullig, så why not..? Tycker i alla fall att det var en rolig ide. Ett tips för dig som älskar Cola. Kommer nog inte med fler inlägg idag. Men ska försöka att komma med ett inlägg imorgon. Sov gott och dröm sött.

Bye. :love:


Mexikansk Kycklingtortillas

2012-02-03 20:47:06 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Åt en ny maträtt till kvällsmat idag. Var tortillasbröd med kyckling, avokado, turkisk yoghurt, majs, tomater och sallad. Var verkligen jättegott. Plus att det är lätt att göra det också. Ett tips för dig som vill göra en god och lätt maträtt. Kommer kanske med ett recept någon gång.

Puss :love:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2528037/images/2012/pic_187630719.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2528037/images/2012/pic_187630737.jpg" class="image">


Fashion is love, love is fashion

2012-02-03 20:24:17 Kommentarer: 0

Hej! :)

Här kommer lite bilder på några snygga kläder. Ännu en gång kommer allt från Top Shop. Kommer inte skriva vad allting kostar. Hoppas att ni blir inspirerade. Vad tycker ni är snyggast?

Puss :love:


Helg

2012-02-03 15:59:57 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Har kommit hem nu. Så otroligt skönt med helg. Måste göra lite läxor. Men ska ändå bli skönt. Ska eventuellt gå på stan med Mathilda imorgon. Just nu har jag ont i huvudet. Så tänkte bara ta det lugnt nu. Så jag sitter framför tv:n. Tittar på Plain Jane, jättebra program. Har en filt på mig. Är verkligen iskallt här inne. Vill göra ett mode inlägg, så kikar runt lite och tittar om jag ser något. Men har inte hittat något speciellt ännu. Kommer med ett inlägg lite senare.

Puss :love:


Fredag 3/2

2012-02-03 07:11:40 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Idag har vi sovmorgon, skönt. Vet verkligen hur jag vill ha håret idag (brukar ha svårt att bestämma mig). Men idag visste jag verkligen hur jag ville ha det. Men det går verkligen inte att sätta upp det så. Och när man också verkligen vet hur man vill ha det. Blir så jäkla irriterad. Men vad ska man göra liksom. Får väl ha det utsläppt som vanligt då.. Just nu tittar jag på tv. Tittar på något tråkigt program som jag inte vet vad det heter. Går verkligen inget program på morgonen. Det känns i alla fall skönt att det är fredag. När jag kommer hem måste jag göra lite SO. Kommer med ett inlägg efter skolan. Bjuder på några bilder på mina vackra vänner, Mathilda och Elsa.

Bye :love:


Gustavsvik

2012-02-02 19:40:46 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Har kommit hem från Gustavsvik nu. Var verkligen jättekul. Åkte inte så jättemycket rutschbannor men det var ändå jättekul. Var ju först tvungen att göra ett simprov. Det gick väl bra. Skulle simma 200 meter, 150 meter bröstsim och 50 meter ryggsim. Sen när man var klar fick man gå in till Upplevelsebadet. Fick bara vara där i 1 timme helt gratis om man inte betala 90 kroner för stanna kvar längre. Men glöm att jag betalar 90 kroner liksom. Plus att det finns inte så många rutschbannor så när man har åkt ett tag så tröttnar man. Men var väldigt kul i alla fall. Har ätit mat nu. Och har även duschat. Gjorde även läxan. Känns otroligt skönt att ha det gjort faktiskt. Ska försöka att komma med ett inlägg på morgonen imorgon.

Puss :love:


Marieberg

2012-02-02 06:58:26 Kommentarer: 0

Hello! ;)

Förlåt för att jag inte kom med ett inlägg när jag kom hem igår. Men orkade verkligen inte. Som sagt, jag var ju på Marieberg. Var jättekul. Shoppade loss riktigt ordentligen. Haha. Köpte ett linne på Bik Bok (som jag har på mig nu), t-shirt på Gina Tricot, jeans på Rut mfl, sen köpte jag lite mer som jag inte vill säga såhär öppet. Haha. Nej, men blev riktigt nöjd över köpen. Vill ju inte köpa för mycket eftersom att jag ska åka till Stockholm om 2 och en halv vecka. Just det, glömde att berätta att vi bokat ett hotell nu. Det är ett hotell som precis är nybyggt och ligger mitt i city. Jag vet att jag har sagt det, men jag längtar verkligen så otroligt mycket nu. Ska verkligen bli kul. Idag ska vi åka till Gustavsvik med klassen. Ska bli så kul. Får ju använda min bikini för första gången. I'am so excited. Skönt att det är sista ämnet för då slutar vi efter det. Ska försöka att komma med ett inlägg när jag kommer hem.

Bye :love:


Onsdag 1/2

2012-02-01 06:47:04 Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Har fixat iordning mig och ätit frukost. Har gympa nu på morgonen så jag har redan på mig gympakläder. Har jätteont i magen. Inte roligt. Så jag får väl ta det det lugnt på gympan. Ska kanske till Marieberg med mamma efter skolan. Om jag inte har för ont i magen. Men jag hoppas verkligen att jag inte har så ont då. För jag vill verkligen åka dit. Jaja, det finns inget man kan göra. Har nog inte så mycket mer att säga. Ska försöka att komma med ett inlägg lite senare när jag kommit hem från skolan.

Puss :love: