Valborg

2012-04-30 18:20:13 ByJossee Kommentarer: 0


Hej finisar!

Började dagen med att åka till Nora och gå omkring där ett tag. När vi var där köpte vi med varsin sallad hem. Efter lunchen åkte pappa och jag iväg till ett motionsspår som var ungefär 3,5 km. Min kondis är verkligen inte på topp. Haha. Men nu så ska jag ta tag i det. Känner mig nöjd nu efteråt. Nu är det bara det svåra kvar, fortsätta att springa regelbundet och ha kvar motivationen. Det är nog absolut det svåraste. Men, men jag SKA klara det. Det har jag bestämt mig för. Måste gå nu.

Bye


Måndag 30/4

2012-04-30 08:01:01 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Är fortfarande i våran sommarstuga. Är verkligen jättefint väder. Har varit jättevarmt både igår och i förrgår. Har bestämt mig för att jag ska sola lite idag. Sen har jag även bestämt mig för att jag ska springa. Absolut ett måste. Känner verkligen att jag har fått tillbaka motivation nu. Pappa ska eventuellt springa med mig. Ska bli skönt. Har tagit lite bilder, men internet är så otroligt segt. Så därför lägger jag ut bilderna imorgon när vi kommit hem. Måste läsa lite i min bok nu. Har en läxa varje vecka då vi ska läsa minst 30 sidor varje vecka. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Bye


I WANT!

2012-04-30 07:45:53 Fashion Kommentarer: 0


Åhhh, titta vad snygga. I WANT I WANT I WANT! Dom finns att köpa på hotstyles.bigcortel.com. Finns även massa andra snygga tröjor/linnen där. Vill helst ha den som det står "Harry Styles" på. Men dom andra skulle jag ju också gärna kunna tänka mig att ha. Haha.


Lördag 28/4

2012-04-28 08:50:47 ByJossee Kommentarer: 0


Hej finisar!

Dagen igår var gryyyymmmm. Först kom släkten och då åt vi maten som vi hade beställt. Sen öppnade jag alla presenter. Orkar inte skriva allting som jag fått. Kanske skriver ett inlägg om det någon annan gång. Sen åt vi en tårta som mormor hade bakat. Ja, dagen var som sagt toppen. 
Idag ska familjen och jag åka till våran sommarstuga. Ska vara där till antingen måndag eller tisdag. Får se, det beror på vädret. Ska bli kul i alla fall. 
Varför ska man alltid vakna tidigt när man är ledig? Vaknade jättetidigt idag igen. Ska gå upp och äta frukost snart. Är ju ändå ingen menning att bara ligga här. 
Jaja, ska gå upp nu.  Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Bye

image description

Bjuder på denna bild på min fina vän Mathilda.   

It`s In The Details

2012-04-28 08:31:15 Fashion Kommentarer: 0


Detaljer kan verkligen fullända en hel outfit. Här kommer några exempel.









Hoppas att ni blev inspirerade. Själv älskar jag detaljer, snyggt och otroligt enkelt.


Födelsedag!

2012-04-27 15:55:19 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Slutade som sagt tidigare idag. Egentligen var det korv till mat. Men eftersom att det var 1 timmes rast innan gick jag och Wilma iväg och köpte oss varsin sallad. Hatar verkligen korv. Så nej tack.. Fick några presenter av mina gulliga kompisar, Wilma och Sarah. Fick lite Body Shop saker från Sarah. Och av Wilma fick jag ett jättefint armband. När jag kom hem från skolan gick jag och Sarah iväg och köpte oss varsin glass. Måste ju fira lite nu.. Haha. Har precis varit iväg och hämtat mat som vi ska ha till lite senare då släkten kommer förbi. Ska bli riktigt kul faktiskt. Ska snart börja fixa i ordning mig lite grann. 

Puss    

My birthday!

2012-04-27 07:38:55 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag fyller jag 14. Fjååååårrrrttiiiiisssss! Haha. Nej, jag skämtade bara. Har öppnat några presenter nu på morgonen, men jag ska öppna fler sen efter skolan. Nu på morgonen fick jag ett presentkort på H&M och BikBok. Båda på 500:-. Sen fick jag ett smyckesträd. Ni vet ett sånt där som man hänger smycken på. Sen fick jag ett armband. Och till sist fick jag en dator. Datorn heter Fujitsu. Har aldrig hört talas om det märket. Men datorn är jättebra och jättefin. Skriver faktiskt på den just nu. Älskar att fylla år. Extra kul är att det är fint väder plus att vi slutar efter lunch (klockan 1). Känner mig så grymt taggad. Ikväll kommer släkten och firar mig så det ska ju bli kul. Vaknade klockan halv 5 imorse.. Kunde heller inte somna om. Kul, jag vet.. Men, men.. Var förbered på det. Måste gå nu.

Bye

Tjejdag

2012-04-26 18:43:36 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Efter skolan åkte Sarah och jag upp på stan. Idag är det en så kallad tjejdag på stan då det är 30% på alla tjej kläder. Men det börjar klockan 18 och håller på till 21.00. Men orkar inte åka dit så sent så vi åkte tidigare. Blir egentligen bara rörigt. Folk kommer springa runt som kacklande höns. Haha. Så nej tack. Idag släpptes ju Fashion Against Aids (H&Ms nya kollektion). Men allt det snygga var redan slut. Provade ett par shorts. Men shit så stora dom var, provade i XS (minsta storleken) men såg ut som typ XL. Haha.
Imorgon fyller jag år. Är så grymt taggad. Ska verkligen bli kul.
Ska äta mat snart. Ska äta tomatsoppa. Mums.. Älskar verkligen tomatsoppa. Ok, måste gå nu!

Bye


1

2012-04-26 07:17:57 ByJossee Kommentarer: 1


Hello!

Igår var det Sarahs födelsedag. På eftermiddagen gick vi tillsammans och köpte glass. Köpte en Magnum. Gav även presenterna.
Idag ska Mathilda till London. Hon kommer hem på måndag igen. Kommer sakna henne..
Hatar torsdagar. Det är den längsta dagen. Men det som är bra är att jag fyller år imorgon. Yey! Ska bli så sjukt kuuuuuuul! Plus att imorgon slutar vi efter lunch. Tänkte först komma med ett inlägg igår men jag var tvungen att göra några läxor. Ok, måste gå nu. Bjuder på några bilder från igår.

Bye

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2528037/images/2012/pic_200003463.jpg" class="image">


3

2012-04-24 20:39:39 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag har jag varit hos tandläkaren (igen). Fick tandställning i underkäken. Visste inte att jag skulle få en till tandställning. Och helst inte att det skulle sitta på framsidan. Dom hade först sagt till mig att jag skulle ha där bak. Och nu idag får jag tydligen reda på att jag ska ha den lika länge som den som jag har däruppe. Ska först ha den här som jag har nu i 1 och ett halvt år och sen ska jag ha en grej där bak. Blir så himla förbannad. Jag vill inte ha en till tandställning och helst inte därnere i underkäken. Men, men.. Är som det är.. Man får väl tänka på resultatet. Just nu har jag så sjukt ont. Kan inte äta. Gör ont så fort jag pratar. Förlåt för att jag klagar. Kände bara att jag var tvungen att skriva av mig. Måste gå nu. Något positivt: Jag fyller år om mindre än 3 dagaaaaaarrrrr! Wiiiieeee!

Puss


4

2012-04-23 17:40:49 ByJossee Kommentarer: 1


Hello!

Har spenderat dagen i skolan. Var kul att träffa alla kompisar. Har ju inte setts på en vecka (ok, träffade Mathilda och Wilma i lördags när jag tog sprutan..). Så det var kul.
Längtar till min födelsedag nu. I'm so excited.. Är bara 4 dagar kvar.. Wihoo! Haha, nej men jag längtar verkligen nu.
Har även börjat hänga in kläder i min nya garderob. Shit, vad skönt asså. Hade inte plats med mina kläder förut (Haha, några fick ligga på min fåtölj bara för att jag inte fick plats). Så en större garderob passar mig perfekt just nu.
Åhh, jävlar (förlåt för att jag svär) vad det börja regna. Var sol för några sekunder sen och nu spöregnet det. Aprilväder.. Ok måste fixa lite nu. Bjuder på en bild från i lördags.

Bye


Hårmascara

2012-04-22 09:24:32 Shopping Kommentarer: 0


Hej!

Detta köpte jag igår. Är jättenöjd över köpen. Köpte hårmascaran på KICKS. Och kjolen köpte jag på BikBok. Kjolen kostade 400:- och hårmascaran kostade 129:-. Syns kanske inte så bra på bilden men hårmascara är lite brons guldfärgad. Tänkte först köpa en med blond färg. Men det fick bli den här istället. Känner mig hur som helst jättenöjd. Kommer eventuellt med en bild lite senare när jag har hårmascaran på mig. Kjolen ska jag använda när jag fyller år (på fredag) när släkten kommer. Åhhhhh, längtar jättemycket till min födelsedag nu. Ska bli såååå kuuuuuul! Först längtade jag inte så jättemycket till min födelsedag. Men nu, alltså det är helt galet, längtar verkligen otroligt mycket. Måste gå nu. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Bye


Spruta

2012-04-21 11:32:26 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Idag har jag tagit en spruta. Var tvungen att ta den på skolan. Har precis kommit hem därifrån. Har ont i armen nu. Idag är jag frisk. Känns riktigt bra. Hatar att vara sjuk. Men nu så.. Efter lunch ska jag och mamma på stan. Ska köpa en hårmascara om jag hittar någon snygg. Har lite idéer om vilken färg jag ska ha, men det får bli en överraskning.. Sen ska jag även köpa en present till Sarah. Skulle egentligen till våran sommarstuga idag men det blir inte av så vi åker imorgon istället. Måste tyvärr gå nu. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Puss


Gina Tricot Exclusive

2012-04-20 17:04:29 Fashion Kommentarer: 1


Hej!

I maj släpps denna snygga kollektion. Den heter som sagt Exclusive och säljs på Gina Tricot. Kommer bara att säljas i begränsade affärer, tyvärr. Kan kosta allt mellan 349 och 799:-. Faktiskt väldigt dyrt för att vara Gina Tricot. Men, men.. Måste bara säga att jag älskar den blåa långkjolen och den blåa långklänningen. Vill ha..


POSH

2012-04-19 09:35:34 ByJossee Kommentarer: 1


Godmorgon!

Är fortfarande sjuk. Igår hyrde mamma en film som vi såg. Den var jättebra. Fick även en tidning. Tidningen heter POSH. Har aldrig läst den förut, men den verkar bra. Ska läsa den nu.

Puss


Onsdag 18/4

2012-04-18 19:14:23 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Är fortfarande sjuk tråkigt nog. Vill bli frisk nuuuuuu. Tänkte skriva ett inlägg lite tidigare men hade helt enkelt inte lust. Just nu är mamma iväg och köper en tidning till mig. Vet inte vilken. Sen ska hon eventuellt hyra en film som vi ska se ikväll. Mysigt.. Ska vila mig lite nu.

Bye


Fashion Against Aids

2012-04-17 10:03:11 Fashion Kommentarer: 0


Shit vad snygga kläder. VILL HA, VILL HA, VILL HA!! H&M's nya kollektion, Fashion against aids, kommer ut den 26 april (dagen innan min födelsedag). Extra bra är att dom skänker pengarna till att hjälpa såna som har aids. Känns bra att veta att pengarna går till någon som verkligen behöver dom. Älskar verkligen bikinin och shortsen.


Tisdag 17/4

2012-04-17 09:47:06 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Är fortfarande sjuk tråkigt nog. Så idag blir det helt enkelt ingen skola. Är så sjukt uttråkad. Hatar att vara sjuk. Vill bli frisk nuuuuu.. Och eftersom att jag är sjuk så blir inläggen tråkiga. Finns inget att skriva om. Men vill ändå skriva inlägg. Finns ändå inget annat jag orkar med. Så bloggen kommer känns lite off nu i några dagar. Men, men.. Kommer eventuellt med ett mode inlägg lite senare.

Puss


Sjuk

2012-04-16 08:17:27 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Idag är jag sjuk. Har ont i huvudet och halsen. Och jag låter som en kråka. Japp, mår verkligen inte bra. Så därför blir det ingen skola för min del. FML.. Som tur är så har jag ju Flizan. Just nu ligger hon i sängen och låter som en motorcykel (hon spinner). Haha. Så söööööt.. Ska vila mig lite nu. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare. Bjuder på en bild på min älskling.

Puss


Nailpolish

2012-04-15 20:04:37 Fashion Kommentarer: 0


Hello!

Checka in mitt nya nagellack. Fick detta av mormor. Verkligen älskar den gröna pastelliga färgen. Tack mormor!


Kvällen Är Din

2012-04-15 09:51:48 Photo Kommentarer: 1


Godmorgon!

Var det någon mer som såg "Kvällen är din" igår. One Direction var med. Det enda skället till att jag titta på det var just för att One Direction var med, haha. Det var tråkigt att dom inte uppträde, trodde först att dom skulle göra det. Men, men.. Dom var bara för söta när dom skulle säga köttbulle och vi älskar dig. Hahaha.
Sen vill jag bara tacka er alla för era fina kommentarer. Blir som ett litet barn på julafton, haha. Nej, men jag blir verkligen jätteglad. Tänkte fråga er en liten fråga. Men svara ärligt. Vad tycker ni om min blogg, vad gillar ni/ gillar ni inte? Och är det något jag kan bli bättre på? Skulle verkligen vara kul att veta vad ni tycker. Men kom ihåg, var ärliga. Ok, ska gå upp nu, ligger fortfarande i sängen. Haha. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Bye


Bilder från idag

2012-04-14 19:33:20 Photo Kommentarer: 1


Hello!

Har tagit lite bilder idag (mest på Flizan), som jag lägger upp nu.


Dip Dye

2012-04-14 14:16:13 Fashion Kommentarer: 0


Herre min gud! Shit vad snygg. Vill haaaaaa.. Tyvärr är jag ju en räddhare som inte vågar testa något nytt. Helst inte med håret heller. Vet inte varför. Men har alltid varit så med mitt hår. Men om jag skulle våga så skulle jag inte tveka en sekund.

Angelica Blick har använt en blå och rosa hårmascara från KICKS. Ett tips för den som inte vill färga..


Landet

2012-04-14 12:43:57 ByJossee Kommentarer: 0


Hello! ;)

Befinner mig i våran sommarstuga. Just nu är det 13 grader här inne. Brr.. Får sommarkänslor när jag är här. Fast i och för sig är det ju bara bra. Längtar så otroligt mycket nu. Vill att det ska bli sommar nuuuuuu... Flizan är nog världens gladaste katt just nu. Haha, hon hoppar runt och skuttar hela tiden. Ok, har nog inte så mycket mer att säga.

Bye :love:


Don't go with the flow

2012-04-14 08:22:48 Fashion Kommentarer: 0


Älskar dessa saker. Speciellt Jeffrey Campbell skorna. I'm in love. Så sjukt snygga.

- Skor: Jeffrey Campbell
- Shorts: Jofama by Kenza
- Ring: H&M
- Halsband: H&M
- Linne: Kandeeshop
- Sandaletter: Carvela Kurt Geiger

Hoppas att ni blev inspirerade.

Bye


Lördag 14/4

2012-04-14 07:06:56 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon! ;)

Ledsen för dålig uppdatering. Har hela tiden tänkt att jag ska skriva ett inlägg. Men har helt enkelt inte haft lust. Men nu känner jag att lusten har kommit tillbaka. Så nu får jag väl helt enkelt ta igen det jag missat.
Igår var jag på en isshow. Var faktiskt riktigt roligt. Hade först tänkt mig något helt annat så jag blev riktig förvånad. Sen var det ju också extra kul eftersom att Elin, en av mina kompisar som går i klassen, var med och åkte. Alltid extra kul när man känner någon som är med.
Sa ju att jag skulle lägga upp dom där bilderna men funkar tydligen inte. Så jag skiter i det.
Idag ska vi, mamma, pappa och jag, till våran sommarstuga. Ska sova över där för första gången i år. Ska bli riktigt kul faktiskt.
Förresten, är det bara jag som tycker att det känns som söndag? Haha, känns seriöst som det. Fast då är det ju skönt att det bara är lördag. Måste gå nu. Kommer eventuellt med ett mode inlägg lite senare.

Puss :love:


Grattis pappa!

2012-04-08 14:46:02 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Kom nyss hem från en långpromenad. Det var skönt med en promenad faktiskt. Snart kommer mormor och gammelmormor hit och firar pappa som fyller år idag. Så det inlägget blev ju inte så jättelångt, men.. Tog några bilder som jag snart lägger upp.

Bye


Shopping

2012-04-08 07:57:17 Shopping Kommentarer: 0


Hello!

Köpte detta när jag var på stan. Riktigt nöjd över köpen. Allt kommer från H&M. Som tur var så hade jag presentkort så därför betalade jag inget själv. Skärpet kostade 49.50:-. Det vita linnet med fransar kostade 149:-. Det vita linnet utan fransar kostade 199:-. Och dom vita shortsen kostade 99:-. Bjuder på några bilder på det jag köpt.


Påskafton

2012-04-07 09:57:53 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Mitt ägg måste nog vara ett av de coolaste äggen. Haha! Och gissa vad som var i det. Jo, inge mindre än One Directions skiva "Up All Night". Så nu är jag på superduper bra humor. Wiiiieee, längtar tills jag kan spela denna skiva. Fick den här skivan istället för godis. Helt ok för min del..
Idag ska mamma och jag upp på stan och sen efter det ska mamma, pappa och jag till farmor och farfar på lunch. Där kommer även 2 av mina farbröder att vara. Ska bli kul. Måste gå nu. Bjuder på några bilder. Ena bilden är på One Directions skiva och andra bilden är på mitt vackra kanin ägg.

Puss


Bags and Necklace

2012-04-06 18:56:51 Fashion Kommentarer: 0


Hello!

Hittade dom här halsbanden och väskorna när vi städade. Tycker att det var riktigt snygga grejer faktiskt. Älskar dom enkla silvriga halsbanden och den bruna läder väskan med band. Tror att jag kommer få riktigt bra användning av dessa.


Walkincloset

2012-04-06 12:29:11 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Igår var mamma, pappa och jag ute i våran sommarstuga. Vattnet funkar fortfarande inte så vi kan inte sova där. Så därför måste vi vara här hemma istället. Typiskt att det ska krångla. Men det är som det är..
Imorse när jag vakna asså shit. Det har ju blivit vinter. Det har snöat grymt mycket. Vill inte att det ska snöa. Det är april inte december..
Idag har jag och mamma städat lite i garderoben. Har tre stycken garderober som är fullproppade med saker. En av garderoberna ska vi fixa i ordning och sen ska jag ha det som garderob och ha mina kläder och lite smink och sånt i. Kommer bli värsta walkincloset. I'm so excited.. Kommer fortsätta med garderoberna efter maten. Måste gå nu.

Bye


Fruktsallad

2012-04-05 09:03:49 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Idag ska jag, mamma och pappa åka till våran sommarstuga. Ska sätta på vattnet. Har varit lite krångel med vattnet. Hade varit en person där som bor väldigt nära som hade fixat det. Men man vet ju aldrig. Men jag hoppas verkligen att det funkar nu.
Eftermiddagen igår spenderades med Sarah. Vi gick iväg till en mataffär som ligger nära, och köpte frukt. Och sen gjorde vi fruktsallad av det. Vi satte oss ute i solen och åt det. Det var jätteskönt att sitta ute. Sen satt vi där ute och pratade jättelänge. Bjuder på några bilder från igår. Måste gå nu.

Bye


M&M

2012-04-03 17:48:48 Shopping Kommentarer: 0


Hello!

Om ni undrar vad M&M betyder (rubriken), så är det inte M&M (godiset) som jag menar utan Mormor & Marieberg. Just saying.. Som sagt, idag har jag varit på Marieberg med mormor. Köpte en kjol från Bikbok, som kostade 249:-. Har inte använt kjol på kanske ungefär 2-4 år. Helt sjukt.. Så nu kändes det som att det var dags. Kan se framför mig, på sommaren när jag har på mig den här kjolen. Wieee, kommer bli så grymt snyggt. Längtar ju inte lite till sommaren nu.. Sen köpte jag en vit vanlig och enkel top, som passar till det mesta. Köpte den på Gina, för 99:-. Har ju även glömt att berätta att jag köpt mig ett par röda Converse. Visar ingen bild på dom. Jag tror nog att ni alla har sett ett par röda Converse liksom. Haha. Är just nu hos mormor. Lite senare kommer mamma och pappa och äter mat här. Ska bli mysigt. Ska vara lite social med mormor nu. Här är några bilder på kjolen och topen.

Bye


Tisdag 3/4

2012-04-03 08:42:59 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Idag ska jag till mormor. Ska fråga henne om vi kan åka till Marieberg. Marieberg är ett shoppingcentrum (galleria). Måste köpa shorts och ett skärp. Hittade inga shorts förra gången men jag måste verkligen hitta ett par nu (om ni vet något ställe där det finns, säg gärna till).
Igår var jag med Sarah. Vi gjorde pannkakor och sen efter det bakade vi Dumlemuffins. Dom blev jättebra faktiskt. Tog några bilderna som jag lägger upp nu. Måste gå nu.

Puss


A Walk To Remember

2012-04-01 20:31:07 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Jaha, så nu är det alltså dags att börja snöa igen.. Hatar snöööö.. Jag kan ärligt talat inte komma på något bra med snö. Det ska snöa i december, inte i april.. Idag har jag spenderat eftermiddagen tillsammans med Sarah. Först såg vi en film. Filmen hette "A Walk To Remember". Den var jättebra. Efter att vi sett filmen, drack vi varm choklad och åt macka. Under tiden medan vi åt, så pratade vi. Vi har verkligen alltid så otroligt mycket att prata om. Imorgon ska Sarah och jag göra plättar tillsammans. Vi är grymma på att göra plättar. Haha. Nej, men vi är seriöst riktigt grymma på det. Förra gången blev dom jättegoda. Fast första gången vi gjorde pannkakor så tog det 2 timmar (kanske mer). Så därför gör vi plättar (smackar ju ändå exakt likadant). Måste gå nu. Bjuder på en bild från filmen. Grymt skönt med påsklov förresten.

Bye