Converse

2012-07-15 12:16:36 Kommentarer: 4

 
 
Är det bara jag som har blivit förälskad i Converse med hög platå? Dom är verkligen DÖÖ snygga. Är det någon som vet vart man kan köpa dom? Vet redan att man kan köpa på Ebay. Men skulle gärna vilja köpa i butik om det finns någonstans. Vad tycker ni, värt att köpa? Tror i så fall att jag helst vill ha vita.
 
 
 
 

Söndag 15/7

2012-07-15 11:50:07 Kommentarer: 0

 
Hej!
 
I onsdags till fredags var jag i skärgården, i Sarahs sommarstuga. Det var verkligen jättekul. Badade, åkte båt, och levde livet helt enkelt. Hade varit kul om vi hade kunnat stanna lite längre. Kommer inte träffa Sarah på en månad. Är verkligen van att träffa henne, i alla fall minst en gång i veckan. Så det kommer att kännas konstigt. Kommer att sakna henne otrolig mycket. Har inte bloggat på jättelänge. Men har varit borta på så mycket annat så jag har tyvärr inte haft någon tid. Vet inte om jag kommer hinna med ett inlägg varje dag som jag först sa. Men jag ska i alla fall försöka att blogga när jag har tid. Kommer med ett inlägg lite senare.
 
Bye
 
 
Går inte att lägga upp bilder. Men ska försöka att fixa det.
 
      

Nora

2012-07-05 20:32:10 Kommentarer: 0

 
Hello!
 
Idag har jag och pappa varit på marknad och loppis i Nora. Köpte ingenting, men var ändå kul att se. Åt även mat på en resturang som ligger där. Där serverar dom grekisk mat. Det är kanske inte en lyxresturang direkt, men maten är ändå helt ok. Sen har jag även tagit mitt andra dopp. Stod på termometern att det var 21 grader. Men jag tror att det var 18 grader, högst. Var iskallt rent ut sagt. Har försökt att lägga upp dom där bilderna jättemånga gånger nu, men det funkar verkligen inte. Men det är som det är.. Vad har ni fina bloggläsare gjort idag?
 
Bye
  
 
 
 
 
 

Onsdag 4/7

2012-07-04 22:10:32 Kommentarer: 0

 
Hej!
 
Har inte bloggat på tusen år. Men det ska det bli ändring på. Jag vet att jag har sagt det många gånger nu. Men ska i alla fall minst, i alla fall försöka att göra ett inlägg om dan. Har hänt väldigt mycket medan jag inte bloggat. Har bland annat varit i Stockholm. Sov över där två nätter. Var där tillsammans med mamma och mormor. Men mormor var bara där första dagen. Var jättekul. Vart mest shopping, sen gick vi även på ett museum och så var vi även på Waldemarsudde. Sen har även Sarah sovit över här i våran sommarstuga. Det var jättekul. Var molnigt, och väldigt kallt i vattnet (17 grader) så vi kunde tyvär inte bada men det var jättekul i alla fall. Just nu är jag i sommarstugan. Idag har det varit jättevarmt men lite molnigt. Är här med pappa. Mamma jobbar den här veckan men hon kom hit och åt kvällsmat med oss. Men hon åkte hem för en stund sen. Hon kommer tillbaka hit på fredag och då hon får sommarlov. Längtar som sjutton till onsdag nästa vecka då vi ska åka till Sarahs sommarstuga som ligger i skärgården. Ska bli jättekul. Vi har en tradition varje år och det är att vi ska åka dit. Kan verkligen inte minnas en sommar som jag inte varit där. Går inte att lägga upp bilderna från Stockholm just nu.Vet inte varför men har krånglat varje gång som jag ska lägga upp bilder här på bloggen. Någon som haft liknande problem? Får försöka att lägga upp dom imorgon. 
 
Puss