En bra dag!

2012-05-27 12:48:20 ByJossee Kommentarer: 0


Hej alla fina! 
 
LOOOOORRRRREEEEEEEENN VAAAANNNNNN. Wihooo.. Sveriges nya stolthet. För en gångs skull är jag riktigt stolt över Loreen, Sverige. Loreen är gryyyyymmm. Och hon var värd segern. Gud så nervös jag var igår. Satt som klistrad framför tvn. Haha.. Och sen när det slutat och jag ska gå och lägga mig så är det några grannar som står och skriker EUPHOOOOOOOORIIIIIIIIIAAAA så minst halva stan måste ha hört det. Ok jag fattar, jag är också jätteglad. Men man behöver väl inte ställa sig ute och skriksjunga klockan 20 över 12 på natten?
Idag är det ju Mors dag. Har köpt en en ask med en kopp i som det är muffins på, till min mamma. Köpte det på Gallerix. Hon hade själv sagt att hon ville ha en sån, så jag tror att hon blev glad.
Har precis kommit hem från Sarahs konfirmation i kyrkan. Ska sen klockan halv 2 hem till Sarah. Och då ska vi fira henne. Som sagt, grattis Sarah. Hoppas att du får en gryyyymmm dag, för det är du värd. Måste gå nu. Och som sagt grattis Loreen. 

Puss 








Känns riktigt stort, att se en Sverigeflagga och en glad Loreen som håller i Eurovision Song Contest priset. 

Blev en liten fotobomb med bilder på Loreen. Men som sagt vi har faktiskt vunnit. Kan fortfarende inte fatta att lilla Sverige här långt uppe i norden har vunnit Eurovison.. Kommer inte kunna smälta det på ett tag.      

26 Maj

2012-05-26 19:26:41 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Har nästan precis kommit hem från sommarstugan nu. Imorgon ska vi på Sarahs konfirmation. Ska bli kul.
Igår, jag trodde seriöst att jag skulle dö.. Var världens åskoväder. Det skakade i hela huset, hela huset lystes upp efter varenda blixt och ja, det kändes ungefär som jordens undergång helt enkelt. Brukar inte vara rädd för åska eller så, men det där var faktiskt riktigt läskigt. Är verkligen en helt annan sak att vara i stan än på landet.. 
Annars då, jo jag har faktiskt tagit mitt första dopp. Stolt, haha.. Var riktigt skönt när man väl var i. Var 22+ grader. 
Den 13 juni är det skolavslutning. Ska bli skönt med sommarlov. Vad ska ni göra i sommar? Själv har jag inget speciellt inplanerat. Får ta det som det kommer helt enkelt.
Är det någon mer som ska se Eurovision Song Contest ikväll? Hoppas att det går bra för Sverige, Loreen. Skulle vara kul att vinna i år. Tycker att vi är värda en vinst. Halva europa har ju svenskskrivna låtar. Tycker faktiskt att det är dåligt. Då kan man ju inte direkt säga att dom representerar sitt eget land. Det är vad jag tycker i alla fall. Ska äta snart. 

Bye      

Sjuk

2012-05-25 09:51:10 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Mår inge bra idag. Känner mig yr och det leder till att jag mår illa. Tror att jag har drukit för lite + att jag sovit dåligt i 4-5 dagar nu och i mitt rum är det jättevarmt. Nu när det är fredag och allt.. Och ute är det mer än +20 grader. Så typiskt.. En positiv sak, är att det är helg nu. Det är ju i alla fall bra. Tror att vi ska åka till sommarstugan idag. Det ska bli skönt. Vem vet, om det är över +20 grader så kanske jag badar i sjön imorgon. Sommarstugan ligger vid en sjö och vi har egen strand. Så vem vet.. Fast tror faktiskt att det är lite för kallt att bada nu. Kommer eventuellt med ett modeinlägg lite senare. 

Puss   



24 Maj

2012-05-24 17:44:27 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Jisses vilket fint väder det har varit idag. Hela veckan har varit otroligt fin. Över 20+ hela veckan. Kan man säga att det är sommar? Man vet ju aldrig, det kanske börjar regna nästa vecka. Så nu gäller det att passa på.
Idag var det äcklig mat i skolan (kalops). Så Mathilda och jag handlade varsin sallad på Ica och sen satt vi ute på skolgården och åt det. Var jättegott och jättemysigt. Tycker att dom ska börja med att man får äta ute nu på sommaren. Skulle ju vara jättemysigt om alla satt ute och åt, tycker jag.. 
Igår var jag och mormor på Marieberg. Köpte ett par snygga Vagabond skor som jag kommer använda flitigt nu i sommar. Köpte även en klänning på Cubus som jag ska ha på skolavslutning. Kan inte fatta att det bara är 11 vanliga skoldagar kvar (räknar nu bort helger+ några dagar som vi inte har vanligt schema på). Känns som att hela 7:an har gått sjuuuukt fort.
Igår satt mamma och jag ute och åt. Faktiskt första gången i år som vi satt ute och åt kvällsmat. Åt varsin baugette från "La Baugette".  Åt en baugette med kyckling och curry. Var så otroligt gott. Känns på ett konstigt sätt godare att sitta och äta ute tycker jag. Oj, inlägget blev lite längre än jag tänkte. Haha.. Måste gå nu. Måste renskriva en text på engelska. Imorgon är det fredag förresten. Wihoo.. 

Bye




  

Mina nya älsklingar från Vagabond.

22 Maj

2012-05-22 18:26:52 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Fick en liten försenad present av Mathilda idag. Fick en fin mugg som det stod London på (hon har köpt den i London). Sen fick jag några fina färgglada armband (som också kommer från London). Kommer få bra användning av både sakerna. Alltid lika roligt med presenter. Haha.. När pappa kommer hem från jobbet ska vi springa. Ska bli skönt. Känns som att jag måste springa av mig lite grann. Har ju suttit still en hel dag typ. Herre min gud vad varmt det har varit idag. Typ 23+. Och jag som hade på mig svarta jeans och en rutig skjorta... Kan säga att jag blev lite varm.. Imorgon om det är lika varmt tar jag nog shorts. Vet redan vilka shorts jag ska ta.. Brukar nästan alltid bestämma dagen innan vad jag ska ha på mig. Lika bra. Annars blir det bara stressigt. Kan ibland stå i garderoben i en timme och inte komma på vad jag ska ta på mig. I-landsproblem... Haha.. Pappa kommer nog snart så ska nog fixa i ordning mig lite grann. 

Bye

Och ja, jag har inte glömt bort att lägga upp bilderna...  

20 Maj

2012-05-20 19:54:09 ByJossee Kommentarer: 0


Hej finisar!

Har sprungit med pappa idag. Känns jätteskönt. Var inte alls så jobbigt som det brukar vara. På eftermiddagen har jag solat lite. Solade inte så länge, men jag hoppas att det blev en liten bränna i alla fall.. Imorgon är jag ledig. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Får väll se.. Har inte lagt upp bilderna än. Måste göra det. Ni får eventuellt se dom imorgon. Bjuder på några hedliga gamla Instagram bilder. 

Bye 


   

Älskar Flizans ögon på den här bilden..


Vippiga Kjolen

2012-05-19 21:40:01 Fashion Kommentarer: 0


Något som är riktigt hett nu i vår/sommar är den vippiga kjolen. Det här är en trend som jag verkligen gillar. Brukar annars bara köra på shorts. Men det kommer bli kul med lite variation. Har faktiskt redan en vippig kjol som är hel svart. Den kommer jag använda mycket nu till våren/sommaren. Men skulle även vara kul att ha en med lite mönster. Finns riktigt snygga på Topshop. Här är några exempel.





Pleated Dip Back Skirt, Lace Prom Skirt, Blossom Skirt, Bow Skirt, Jersey Skater Skirt - Topshop  


CHIC

2012-05-19 18:30:34 Fashion Kommentarer: 0


Hello!

Igår köpte jag tidning Chic. Älskar modetidningar. Chic är en av mina favoriter. Har länge funderat på om jag ska börja premunera på den eftersom att jag älskar mode. Men just nu premunerar jag på tidningen Frida. Och jag tycker att Frida också är jättebra. Så jag vet inte riktigt.. Fick i alla fall med mig två nagellack som var riktigt snygga. Jag köpte inte tidningen bara för att få nagellacken.. Haha, om ni trodde det.. I alla fall, älskar Chic. 




Fick ett nagellack som var ljusrosa och ett som var i en aprikosfärg istället för dessa, just saying... 

19 Maj

2012-05-19 10:21:53 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Igår var jag och mamma på en picnik. Finns massor med skog här men mitt inne i skogen finns en glänta, tror att det har varit en äng där förut. Så där satt vi. Var jättemysigt. Sen på kvällen satt jag forever alone med min Nutellaburk. Haha, jag skämta.. Hatar att säga "forever alone". Nya trenden, typ. Åhh, alla säger så hela tideeeeennnn. Så därför säger jag också det nu i förhoppning om att ni som alltid säger så ska förstå vad jobbigt ordet egentligen är. Just nu är mormor och gammelmormor här. I fredags tog jag bilder på mobilen för att jag en, en gång trodde att jag glömt kameran. Var verkligen jättefint väder, solnedgång o.s.v. Men det hade blivit ett missförstånd. Så igår fick jag reda på att kameran var nedpackad. Men tog i alla fall några bilder igår och har även tagit några idag. Kanske inte dom bästa men.. Men jag har inte med mig sladden då man lägger över bilderna. Så en, en gång lägger jag upp tråkiga Instagram bilder. Men jag lovar att lägga upp sen när jag kommer hem.

Bye








Dresses?

2012-05-17 07:39:27 ByJossee Kommentarer: 1


Hej alla finisar!

Ledig i 5 dagar nu. Wihoo. Gud så skönt. Idag ska jag och min familj åka till sommarstugan. As usual.. Nej, men ska faktiskt bli skönt.
Är riktigt nöjd. Igår sprang jag och pappa. Vi sprang 3 km. Stannade bara en gång (bra för att vara mig). Kändes som jag skulle dö när jag hade kommit till mål. Haha, var så grymt trött. Och då är det första min pappa frågar, "ska vi springa ett varv till?". Som om jag inte var nog trött över att ha sprungit 3 km. Haha..
Har lite ångest. Måste verkligen fixa en skolavslutningsklänning. Måste verkligen åka upp på stan nästa vecka. Vet inte heller vilken klänningsmodell jag vill ha. Åhh.. varför ska det alltid vara så svårt att hitta just klänningar? Vet ni läsare något/några bra ställen där det finns snygga klänningar. Funderar lite på om det finns några snygga på Gina. Men nästan alla köper klänningar där. Och jag vill ju inte komma med något som jättemånga andra också har på sig. Skulle kännas lite pinsamt.. Men jag vill ju ändå ha en enkel klänning som jag eventuellt kan använda kanske till vardags (en varm sommardag) också. Kom mer än gärna med tips. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare. Ska snart börja packa. Lika bra att ha det gjort. 


Bye  

Cappucini

2012-05-14 20:15:03 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag har det varit en helt vanlig måndag. Efter skolan var jag med Sarah. Vi spelade in massa videor, och tog massar med bilder på datorn. Haha, glöm att jag lägger upp på bloggen. Haha, döööör.. Vette katten vad vi snackar om... Haha, snackade från allt mellan himmel och jord, rent ut sagt. Även pinsamma saker. Så nej, tror jag skippar det där med att lägga upp på bloggen. Kanske någon annan gång, vem vet..
Idag på skolan var jag och Mathilda iväg till Ica, där vi köpte oss varsin Cappucini. Asså gud så gott.. Mmm.. Trodde inte att jag skulle gilla det, men shit så gott.. Får väl hoppas att jag inte blir helt beronde av det, så att jag vill dricka det varje dag.. Nej, men jag tror faktiskt inte det. Mathilda och jag fick även den roliga uppgiften att vara matvärdar.. Kul.. Nej, jag skulle inte tro det. Fick torka upp all mat från alla bord (typ 1000 stycken). Kan ju inte direkt säga att det var sådär jättemysigt direkt. Måste gå nu.

Bye




Bjuder på en bild från min födelsedag, en av dom första bilderna som jag tog med den här datorn faktiskt.

Lena Rose Shorts

2012-05-13 19:59:33 Fashion Kommentarer: 1


Hello!


Något som jag verkligen tycker är ett måste nu till sommaren är ett par blommiga shorts. Jag tycker verkligen att det är jättesnyggt. Det snyggaste att matcha till, är en enkel enfärgad topp eller ett linne. Dessa snygga kommer från BikBok och kostar 149:-. Inte så jättedyrt, faktiskt..


Något annat som också är ett måste är virkat + fransar. Älskar fransar och virkat. Båda kommer från TopShop.







Ett annat måste är Dip Dye. Dip Dye är inte bara snyggt i håret utan också på kläder. Dessa kommer från TopShop.









13 Maj

2012-05-13 10:30:45 Photo Kommentarer: 0


Hello!

Ledsen för dålig uppdatering. Men har haft otroligt mycket prov och sånt i skolan. Så jag har helt enkelt inte hunnit med. För skolan går ändå före bloggen, tycker jag. Men nu ska jag bli bättre på att blogga. Veckan som har gått har det väl inte hänt så mycket. Har bland annat varit på ett och annat tandläkarbesök. Det ska bli skönt med halvvecka. Är ledig i 5 dagar. Wihoo.. Snart är det sommarlov. Gud så skönt säger jag bara. Har nog aldrig sett fram till sommaren så mycket som jag gör nu. Just nu är jag i sommarstugan. Igår gick mamma och jag på en lång promenad. Det var skönt. Idag ska pappa och jag eventuellt springa. Springer nog samma spår som vi sprungit dom andra gångerna tror jag. Bjuder på några bilder från igår och i förrgår. Glömde kameran, tänkte först ta med den. Typiskt.. Måste bli bättre på det.. 

Bye 







Sista bilden: Jag vet, mina stövlar syns..
 

Tack!

2012-05-07 20:16:14 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Har läst massor av gamla kommentarer som jag fått för jätte, jättelänge sen. Haha. Har ju självklart läst kommentarerna som jag fått nyligen också. Seriöst, det värmer i hela hjärtat när jag läser era fina kommentarer, blir verkligen otroligt glad. Låter säkert töntigt, men seriöst blir verkligen otroligt glad. Samma sak med gamla sms och meddelanden på Facebook t.ex. Blir så otroligt glad när jag läser sånt. Att någon lagt ner tid på att skriva ett sms/meddelande/kommentar till mig liksom. Uppskattar verkligen det. Blir glad så fort jag tänker på det. Egentligen borde man uppskatta sånt lite oftare. Istället för att vara negativ för att man inte får så många "likes" på FB, eller Instagram t.ex. Och tänka på dom som verkligen gillar fotot, istället för dom som inte gör det. Lägg inte energi på sånt, utan var glad för dom som lägger tid till att skriva en kommentar t.ex. Ok, som sagt, tack för alla fina kommentarer. Vet inte riktigt var jag försöker att komma med det här inlägget, men tack i alla fall. 

Puss 

Clothes

2012-05-06 21:08:15 Fashion Kommentarer: 0



1. Gina Tricot
2. Gina Tricot
3. Top Shop
4. Top Shop
5. Top Shop
6. Cubus
7. Cubus
8. Gina Tricot
9. Top Shop
10. H&M
11. H&M 



1 2  3  4  5   
  7  8 910
11

6 Maj

2012-05-06 19:12:59 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag har jag sprungit med pappa. Sprang 3 km. Inte jättelångt, men.. Känner mig i alla fall jättenöjd. Var inte alls lika jobbigt som förra gången. Annars har väl dagen varit rätt tråkig faktiskt. Har gjort lite läxor. Nästa vecka blir rena helvetet har prov och läxor nästan varje dag. Men får bita ihop helt enkelt. Igår gick tandställning sönder igen. Hur lyckas jag.. Seriöst, haha.. Orkar inte åka till tandläkaren igen. Har inte äns ätit något hårt. Fattar inte hur det bara kan lossna mitt sådär. Antingen är det dom som inte satt åt den ordentligt, eller så är det någon tandfe där ute som verkligen inte gillar mig, och på något j*vla sätt får den att gå sönder. Vet inte vad jag ska tro. Konstigt är det i alla fall. Haha, jaja bara att acceptera. Mamma ska ringa till dom imorgon och se om jag kan få en ny tid. Imorgon är det måndag. ÅHHHHHHH... Hatar måndaaaaaaaaggggaaarrr. Var fredag för bara några sekunder sen, känns det som. Hoppas att den här veckan går lika snabbt som förra. Vill ha helg. Ska fortsätta med läxan nu. Just det, åt föresten milkshake igår. Det vart verkligen lyckat. Var jättegott. Kommer kanske med recept någon gång. Var verklien otroligt lätt att göra. Men som sagt, måste göra läxor nu. 

Bye 


5 Maj

2012-05-05 12:50:12 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Befinner mig i sommarstugan just nu. Har gjort lite läxor, men har inte gjort färdigt än så jag ska fortätta sen lite senare. Pappa och jag ska eventuellt springa idag. Men det beror som sagt helt på vädret. Har regnat lite från och till. Men jag hoppas som sagt att det blir fint sen så att vi kan springa. Åt mat nu för en stund sen. Åt en sallad. Sen lite senare ska jag göra milkshake. Har faktiskt aldrig gjort det tidigare. Men det ska bli spänande att göra det nu. Har ju smakat det förut, men som sagt har aldrig gjort det själv. Ska fortsätta med läxorna nu. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Puss

Gold Watch

2012-05-04 17:35:39 Fashion Kommentarer: 2


Hej finisar!

Älskar min nya klocka. Love it! Jag fick den i present av farmor och farfar. Önskade mig just en guldig klocka så den här är perfekt. Har packat färdigt och ska åka snart. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Bye


Friday

2012-05-04 16:00:59 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag är det freeeedaaaaggg. GILLA, GILLA, GILLA. Idag ska mamma, pappa och jag åka till våran sommarstuga. Har massor med prov nästa vecka. Så nu i helgen blir det plugga, plugga, plugga. Ska bli riktigt skönt med helg. Sitter just nu framför tv:n. Ska snart se 90210 som börjar klockan 16.05 på kanal 11. Älskar 90210. Det är såååå gryyyyymt bra. Älskar Naomi. Haha, önskar att jag skulle vara som henne. Hon är så skön på något sätt. I och för sig har jag sett dom här avsnitten. Men var länge sen jag såg dom så det spelar ingen roll. 90210 är ett av dom program som jag verklien följer. Ett annat program som jag också följer är Glee. Ok, ska packa lite nu innan det börjar. Ska inte packa så mycket den här gången. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Bye



Dresses

2012-05-02 20:26:13 Fashion Kommentarer: 0


Hello!

Har tittat runt lite efter klänningar som man kan ha på skolavslutningen. Hittade dessa snygga.


1. Topshop
2. H&M
3. H&M
4. Topshop
5. Topshop
6. Topshop
7. Topshop
8. Bikbok
9. Bikbok
10. Topshop
11. Topshop
12. Topshop




1  2  3  5   6 
7  8  910    11   12 

2 Maj

2012-05-02 18:48:53 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Idag har det varit en vanlig skoldag. Skönt med halvvecka. Efter skolan åkte jag upp på stan. Där köpte jag en vit topp och en blommigt linne. Båda från Gina. Och nu har jag gjort lite läxor. Har både matte och SO prov till nästa vecka. Sen var jag tvungen att göra klart svenskan som är till imorgon. Ok, nog pratat om läxor. Har precis fått reda på att jag ska till tandläkaren imorgon igen. Ska fixa tandställningen. Den gick nämligen sönder när vi var på landet. Ucsh, hatar tandläkaren. Ok, det är bara att bita ihop. Haha, fattar ni, bita ihop.. Dålig humor, haha.. En positiv sak, jag missar matte- och svenska lektionen. Måste fortsätta med läxorna nu. Kommer eventuellt med bilder på dagens köp lite senare. 

Puss   

1 Maj

2012-05-01 19:11:48 ByJossee Kommentarer: 0


Hej alla fina!

Har kommit hem från sommarstugan nu. Har varit otroligt fint väder hela långhelgen. Extra fint när man ska hem också.. Imorse solade jag en liten stund. Och sen efter lunchen drog vi hem. Och sen träffade jag Sarah. Vi gick omkring i det fina vädret. Gjorde lite fruktsallad som vi åt. Det var riktigt gott. Tog tyvärr inga bilder idag, så därför bjuder jag på en bild från i lördags som jag tog precis innan vi åkte till sommarstugan. Ska bli kul att träffa Mathilda imorgon. Har saknat henne otroligt mycket. Måste gå nu. 

Bye 


 

Pictures

2012-05-01 19:00:33 Photo Kommentarer: 0


Hello!

Här är några bilder som jag tog vid våran sommarstuga nu i helgen.







Inte bästa kvaliten direkt (Instagram).. Om ni inte har fått nog av mig här så kan ni mer än gärna följa mig där. Uppdaterar som sagt med lite små trevliga bilder då och då. Haha. Heter "byjosse".