CHAI LATTE

2013-01-31 20:46:45 ByJossee Kommentarer: 1


Hej!

Den här veckan har verkligen gått fort! Var ledig i tisdags men pluggade verkligen hela dan igår så hann inte blogga någonting. Imorgon är det fredag och sen är det helg. Skönt! Ska vara "ledig" i 3 veckor sen. Det ska bli riktigt skönt!
Idag efter skolan gick jag och Sarah upp på stan. Dom har äntligen öppnat BikBok som har varit stängt i några veckor. Affären var superfin. Den kändes mycket större. Dom har fått in jättesnygga kläder. Men kön var verkligen superlång så orkade verkligen inte prova något.
Gick även till Wayne's Coffee (ett supermysigt café) och tog varsin chai latte och en brownie. Har verkligen blivit beroende av Chai Latte. Det är verkligen sjukt berondeframkallande. Gott är det som sagt.
Tror inte att jag hinner blogga imorgon. Ska nämligen fixa disco för 4-6:orna på skolan. Vad har ni bloggläsare gjort idag? Ha det bra!

Puss Josefin


LAZY SUNDAY

2013-01-27 19:56:24 ByJossee Kommentarer: 0

 
Godkväll, idag har jag inte gjort något speciellt.
Har haft en plugg dag och har även varit ute på en promenad.
Tänkte egentligen inte skriva så mycket utan jag tänkte bara lägga upp bilderna från igår.
 
 
 
 
 
 
Ha en bra kväll!
 
Puss Josefin

DEAR SATURDAY YOU REALLY DON'T KNOW HOW MUCH I LOVE YOU

2013-01-26 21:01:30 ByJossee Kommentarer: 0


Godkväll!

Startade dagen med en god frukost, vändstekt ägg och en uppiggande kaffe latte.
Idag har jag varit i sommarstugan och tittat till det. Tog med mig kameran och plåtade lite. Har inte lagt in bilderna i datorn än så jag kan inte lägga upp dom nu. Men ska försöka lägga upp lite bilder imorgon tänkte jag.
Har gjort lite läxor nu på eftermiddagen.
Just nu gör jag inget speciellt. Ska bara ha en lugn kväll framför tv:n. Är väldigt trött idag, sov väldigt dåligt i natt. Så ska försöka att gå och lägga mig tidigt idag.
Vad har ni readers gjort en dag som denna? Ha en bra lördagskväll. Bloggar imorgon!

Puss Josefin


MYSFREDAG

2013-01-25 19:53:21 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Dagen började bra, sovmorgon och god frukost!
Efter skolan drog jag och Sarah upp på stan till hindersmässan. Köpte inte något godis, eftersom att jag har godis stopp. Men köpte brända mandlar och två stycken donuts. En med jordgubbssmak och en med vaniljsmak.
Det har varit så sjukt kallt idag, trodde nästan att mina fingrar skulle frysa till is. Så vi bestämde oss för att gå till Bara Vara, ett café. Där tog vi varsin chai latte och jag tog kladdkaka. Mums!
På vägen hem åt vi en donut, och fy tusan vad gott det smackade. Älskar donuts, var väldigt länge sen jag åt det!
Nu är jag hemma och pappa har hyrt en film som vi ska se. Mysfredag!
Ha en bra fredag! Kommer med ett inlägg imorgon!

Puss Josefin


KARISHMA

2013-01-22 20:43:27 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Idag har det varit nästan -15 grader. Usch, hatar kyla.
Idag efter skolan gick jag, mamma och pappa på restaurang. Restaurangen heter Karishma och det är en indisk restaurang. Älskar maten där! Riset där måste vara det godaste riset jag någonsin ätit och kycklingen ska vi inte ens tala om..
Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Har bara varit allmänt trött. Vad har ni bloggläsare gjort en dag som denna?
Ha en bra kväll! Vet inte om jag hinner blogga imorgon, men jag ska försöka!

Puss Josefin


Bilderna är gamla instagram bilder som jag tog för länge sen när vi åt där. Två av bilderna har jag tagit på den otroligt goda kycklingen och den tredje har jag tagit på desserten (Crème Brulee). Åt inte Crème Brulee idag (som sagt, gamla bilder).


SUNNY SUNDAY

2013-01-20 19:24:11 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Söndag och fortfarande fint väder. Skönt.
Idag har jag, mamma och pappa varit på en långpromenad. Vi gick till en restaurang/café som heter Naturenshus. Vi gick hemifrån till Naturenshus som är ungefär 5 km bort. När vi kom fram tog vi fika, drack varm choklad och åt en choklad cookie. Som smakade himmelskt gott. Sen gick vi hem igen. Nu har jag duschat och fixat i ordning mig. Ikväll ska jag och mamma titta på hotell i Stockholm till Sportlovet då vi ska åka dit. Mamma har köpt jordgubbar till mig så det ska jag äta ikväll. Mysigt! Ha en bra kväll! Ska försöka blogga imorgon!

Puss Josefin


BABY IT'S COLD OUTSIDE

2013-01-19 20:22:38 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

För första gången på väldigt länge vaknade jag upp av att solen lös in genom fönstret. Wihoo! Det var på tiden... Men fy tusan vad kallt det har varit idag! -15 grader. BRR!!
Dagen började bra, till frukost åt jag ett vändstekt ägg och drack kaffe med mjölk och grädde!
Sen gick jag, mamma och pappa upp på stan och åt mat på Jensens. Sen åkte jag och mamma upp till Marieberg. Köpte ett par vita jeans med märket Serious Sally från Rut mfl. Sen på vägen hem åkte vi förbi farmor och farfar och där blev vi bjudna på fruktsallad.
Och nu på kvällen har vi ätit nudlar och kyckling. Nu senare ska jag se någon film på datorn. Kortsagt, har dagen varit otroligt bra.
Imorgon om det är lika fint väder tror jag att jag drar ut på en långpromenad. Kommer med ett inlägg imorgon.

Puss Josefin


HAR FÅTT EN PRAOPLATS

2013-01-12 16:57:48 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Har varit på stan och frågat om praoplats. Gick till en blommaffär och fick en praoplats. Så vecka 6 och 7 kommer jag alltså jobba i en blommaffär. Ska bli riktigt kul. Sara som jobbar där verkar trevlig så det ska nog gå bra.
Efter lunch gick jag på stan. Bikbok var fortfarande stängt. Ångrar att jag inte köpte den stickade tröjan på Bikbok som jag skrev om i ett inlägg tidigare. Nu är jag hemma. Och hjälp vad hungrig jag är. Kommer med ett inlägg imorgon!

Puss Josefin


T.G.I.F

2013-01-11 21:01:11 ByJossee Kommentarer: 0


FREEEEEEDAAAAG! Äntligen.
Tittar på film och bara myser med familjen. Ville bara säga att jag lever och sen ville jag hälsa till er alla och hoppas att ni får en bra helg. Kommer med ett inlägg imorgon.

Puss Josefin


2 COOL 4 SCHOOL

2013-01-10 17:14:54 ByJossee Kommentarer: 0



Hej!

Första dagen i skolan avklarad. Skönt. Är obeskrivligt trött. Var nära på att somna när jag kom hem från skolan. Kunde inte somna igår kväll och vaknade upp med att ha ont i magen.
I förgår var jag först på stan med Mathilda, sen på kvällen kom Sarah och då sov hon över hemma hos mig. Såg på en film som heter, The Notebook (dagboken). Den är sjukt bra, rekommenderar den. Igår efter att Sarah hade gått hem kom mormor och hämta mig och vi åkte till Marieberg (ett shoppingcenter). Handlade en tröja från Gina Tricot, stickad tröja från H&M och ett par byxor från Bikbok. Nöjd över alla köpen, men ångrar att jag inte köpte en snygg tröja från Bikbok. Sen på kvällen var jag på utvecklingssamtal. Det gick bra.
Måste fixa en prao plats innan onsdag nästa vecka. Ska gå till ett ställe nu i helgen och fråga om det finns någon prao plats. Ska nämligen prao:a vecka 6 och 7. Taggad, ska faktiskt bli riktigt kul!
Ska göra lite matte och NO nu hade jag tänkt. Har matteprov på onsdag OCH fredag, och NO test på tisdag eller torsdag. Kommer kanske med ett inlägg ikväll om jag hinner!

Puss Josefin


Måndag 7/1

2013-01-07 12:29:44 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Idag blir det en chilldag. Har gjort lite läxor nu på morgon. Skönt att ha det gjort. Sen senare ska jag till frisören. Tror att jag bara ska klippa topparna. Skolan börjar på torsdag, usch. Vill gå i ide och sova bort hela vintern. Vill att det ska bli vår eller sommar NU. Någon som känner detsamma? Kommer kanske med ett inlägg lite senare.

Puss Josefin


Vinterland

2013-01-06 19:29:06 ByJossee Kommentarer: 0

 
 
 
 
 
 Här är bilderna från igår som jag tog vid sommarstugan.
 

Söndag 6/1

2013-01-06 12:23:15 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Igår var jag ute i sommarstugan. Tog med nig kameran, så jag tänkte lägga upp lite bilder sen senare! Sen efter lunch ska jag träffa Sarah. Har inte träffat henne sen nyårsafton så nu tycker jag att det är på tiden att vi träffas igen. Haha. Vad ska ni bloggläsare göra idag?
Kommer kanske med ett inspo inlägg lite senare! Ha det bra!

Puss Josefin



Lördag 5/1

2013-01-05 11:48:58 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Var ett tag sen jag blogga sist, 3-4 månader sen... Har inte haft någon inspiration till att blogga, så då har jag inte haft någon lust!
Under tiden jag inte bloggat har jag bland annat varit i Stockholm, firat julafton, firat nyår och mycket annat. Sen sist men inte minst har jag och Mathilda fått biljetter till One Direction konserten som är i Friends Arena nu i maj. Är så sjukt taggad!
2013 ska verkligen bli mitt år, det har jag bestämt. Har inga speciella nyårslöften eller så, men jag har bestämt mig för att börja springa oftare när det börjar bli lite varmare!
Har fått en ny kompakt systemkamera, så nu hoppas jag att jag ska kunna lägga upp lite mer bilder här på bloggen. Har innan bara lagt upp bilder från Instagram som inte är speciellt roliga..
Jag hoppas att jag fortsätter ha kvar inspirationen så att jag kan blogga mycket mer än vad jag har gjort! Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare!


Puss Josefin