Orientering Bilder

2012-03-31 15:47:09 Photo Kommentarer: 1


Hej!

Om ni läste förra inlägget så stod det att jag skulle lägga upp bilder från orienteringen. Blev lite fel, så därför försöker jag att lägga upp bilderna nu istället. Om ni undrar vad det som alla klättrar i är. Så är det en lek grej som finns i en lekpark.


Klassfest

2012-03-31 15:34:35 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Igår var det klassfest. Övernattade på skolan. Var verkligen jättekul. När vi kom dit åt vi pizza. Efter det gjorde vi inget speciellt. Vi hade disco o.s.v. Sen lite senare cirka klockan 12- 12.30 så såg vi på en skräckis. Såg på en som heter Halloween. Den var verkligen jättedålig. Den var dåligt gjord, plus att den inte alls var läskig. Efter att vi sett filmen, såg vi en till film. Den filmen började vi titta på cirka 2. Kommer inte ihåg vad den hette, men den var i alla fall inte bra. Halvsov lite så jag förstod inte handlingen. Efter det var vi tvungna att sova. Kanske inte direkt det lättaste, när mer än halva klassen låg och prata.. Och sen vid 8.30 var vi tvungna att gå upp. Så sammanlagt har jag sovit i ungefär 3 - 4 timmar. Så inatt kommer jag nog sova gott. Ska gå och lägga mig tidigt idag tror jag. Ska vila lite nu. Bjuder på några bilder från orienteringen.

Bye


Pacos

2012-03-30 08:00:05 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Igår gick mamma och jag på restaurang. Gick på en restaurang som heter Pacos. Där serverar dom mexikansk mat. Åt en rätt som heter Nachos Supreme. Brukar alltid äta det när jag är där. Åt även efterrätt. Det var vaniljglass med chokladsås, och till det var det ett slags bröd med äpple och kanel. Var faktiskt riktigt gott. Tog tyvärr inga bilder.
Kom på igår att vi ska ha klassfest idag, med övernattning. Har helt glömt bort det. Är jättestressad nu också, eftersom att jag inte bestämt vad jag ska ha på mig. Haha, ilandsproblem.. Måste minst bestämma mig typ två dagar innan i alla fall.
Nu på morgonen har vi origentering (stavning?). Tycker verkligen inte om origentering. Är verkligen grymt tråkigt. Ok måste gå nu.

Puss


Giiiirrrrllllzzzz

2012-03-28 20:01:54 ByJossee Kommentarer: 1


Hello!

Japp, idag var det en riktig tjejdag i skolan, då det bara var tjejer i klassen (killarna var på prao). Förutom Erik som var där eftersom att han bara kunde praoa igår och inte idag. Men annars var det bara tjejer där. Kändes lite konstigt men ändå väldigt skönt. Imorgon har vi engelskaprov (grammatik). Kul.. Ok, har inte så mycket mer att berätta. Tog några bilder idag som jag lägger upp här på bloggen.

Puss


Prao

2012-03-28 18:28:57 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Igår var det som sagt prao. Praoade på mammas jobb. Var helt ok, missade skolan plus att jag fick gå på restuarang. Ska äta nu, så det här inlägget blev inte direkt lika långt som jag tänkt mig. Bjuder i alla fall på några bilder som jag tog nu, på världens vackraste Flizan.

Bye


Temavecka

2012-03-27 07:15:36 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Har ju glömt att berätta att vi ska ha temavecka i skolan. Det betyder att vi inte har några vanliga lektioner, utan vi gör saker i klassen. T.ex åker och badar, ser på film och som t.ex idag då tjejerna ska praoa (killarna ska praoa imorgon). Ska bara praoa idag. Var tvungen att praoa hos någon man kände. Så jag ska praoa på mammas jobb. Innan jag ska till hennes jobb så ska jag till sjukhuset. Måste vara där rättså ofta eftersom att jag har Diabetes (en sjukdom). Ska bli kul att proa (slipper skolan, haha). Har inte så mycket mer att berätta. Ska försöka att komma med ett inlägg lite senare. Har satt upp våran studsmatta, så här kommer några bilder som jag tog på Sarah när hon hoppade.

Puss


Söndag 25/3

2012-03-25 10:36:05 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag ska eventuellt, mamma och jag gå på stan. Ska bli kul. Var ju ett tag sen jag var där sist. Måste köpa ett par shorts. Några kompisar har tipsat om att det finns snygga på Gina. Så jag ska gå och titta där först. Sen ska jag köpa ett par röda Converse. Har ju redan ett par vita. Men jag skulle gärna vilja ha några som jag kan byta med. Alla affär öppnar inte förän klockan 12. Så vi ska dit efter lunch. Måste gå nu.

Bye


Lindesberg Bilder Part 3

2012-03-25 10:28:04 Photo Kommentarer: 0

Det här är dom sista bilderna jag lägger ut. Tänkte först lägga ut dom igår, men var något fel med blogg.se på mobilen.


Lindesberg Bilder Part 2

2012-03-25 10:24:15 Photo Kommentarer: 0

Här kommer några fler..


Lindesberg Bilder Part 1

2012-03-25 10:21:14 Photo Kommentarer: 0


Hello!

Tog massor med bilder igår, som jag lägger upp på bloggen.


Lördag 24/3

2012-03-24 10:15:04 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Idag ska jag, mamma och pappa åka till Lindesberg. Där ska vi först gå på en kinarestaurang. Sen efter det ska vi gå en promenadslinga som finns där. Efter det ska vi åka till sommarstugan. Ska bli kul. Ska faktiskt bli skönt att gå på en promenad. Eftersom att det är så otroligt fint väder. Har varit det i flera dagar nu. Synd bara att man måste spendera all tid i ett varmt och tråkigt klassrum. Men men, får ta igen det nu istället, genom att gå på promenad. Så det ska bli kul.

Kul, vaknade klockan 6 imorse. Och givetvis kunde jag ju heller somna om. Typiskt. Ska åka nu snart. Ska försöka med ett inlägg när jag kommer hem.
Bjuder på några bilder från igår på Mathilda. Det var jag som gav halsbandet med glasögonen. Vill ha en sån dör tröja som det står Harry på.

Bye


Glass i stora lass

2012-03-23 18:12:11 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Efter skolan gick Sarah och jag och köpte glass. Köpte den nya Magnum glassen, med choklad. Den var jättegod. En grej som jag tänkte på var, att dom höjt priset så grymt mycket. För bara några år sen kostade en Magnum glass "bara" 16 kr. Rättså billigt till skillnad från nu då dom kostar 22 kr. Ok, ska inte prata om glass nu, haha. Tog väldigt mycket bilder som jag givetvis lägger upp på bloggen. Måste ju passa på nu när det är så pass fint väder. Måste gå nu.

Bye


Grattis Mathilda!

2012-03-23 07:37:37 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag fyller världens bästa och grymmaste Mathilda år. Ville bara hälsa att jag hoppas att du får en bra dag, och jag att du får många bra presenter. Blir väldigt många bilder på Mathilda (har fler). Har nog minst några hundra, haha. Ska försök att lägga upp en bild från när vi gick i 1 eller 2 sen. Måste gå nu. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Puss


Håltimme

2012-03-20 12:25:14 Skolan Kommentarer: 0


Hello!

Just nu är jag i skolan. Har håltimme. Grymt skönt. Skulle egentligen ha dans, men läraren är sjuk. Har inget att göra, så då skriver jag helt enkelt ett blogginlägg. Kanske inte världens roligaste inlägg, men.. Bjuder på en bild med min fina vän Elsa.

Puss


Josefin

2012-03-19 17:51:32 ByJossee Kommentarer: 0


Hello! ;)

Jahapp, då hade man tydligen namnsdag idag. Visste faktiskt inte om det först. Men sen kom jag på det. Haha, så det var ju kul. Brukar inte fira namnsdagar så speciellt mycket, men.. Gjorde inget speciellt idag i skolan. Måste titta lite på proven som vi har. Har franska och engelska. Så nu måste jag gå.

Bye


Sarah

2012-03-18 18:48:35 ByJossee Kommentarer: 0

Hello!

Idag när jag kom hem från sommarstugan träffade jag Sarah. Vi var en liten stund. Var verkligen jättekul att träffa henne. Hon har varit borta och åkt slalom. Så har verkligen saknat henne. Satt bara och pratade. Hinner hända mycket på en vecka, haha. Nej, men ibland kan det faktiskt vara skönt att prata.

La upp två bilder som var likadana, råkade bli lite fel. Så nu lägger jag upp rätt bild.

Bye


Bilder Part 2 18/3

2012-03-18 18:40:26 Photo Kommentarer: 0


Hej!

Här kommer några fler bilder.


Bilder Part 1 18/3

2012-03-18 18:28:14 Photo Kommentarer: 1

Hej! ;)

Idag var jag och min familj i våran sommarstuga. Tog med oss lite fika som vi åt där. Var verkligen jättefint väder. Tog massor med bilder som jag lägger upp nu.


Grattis Mamma!

2012-03-17 08:15:31 Photo Kommentarer: 0


Godmorgon!

Igår var mormor, farmor, gammelmormor och farfar här. Firade mamma. Hade beställt smörgåstårta som vi åt. Det var jättegott. Tog några bilder, som jag lägger upp nu.


Karishma

2012-03-16 07:39:52 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon!

Igår åt vi ju mat på en restaurang. Restaurangen heter Karishma (stavning?). Det är en indisk restaurang. Älskar den restaurangen. Åt en slags kyckling med ris och sen var det massor med såser till. Som ni kanske vet, så brukar indisk mat vara väldigt kryddad. Men det som jag gillar med maten som jag åt, var att den var lagom kryddad. Första gången jag åt här var faktiskt när jag åt där med Mathilda och hennes familj. Idag på kvällen kommer mormor, gammelmormor, farmor och farfar hit. Ska bli kul. Är ju mammas riktiga födelsedag idag, så det ska vi fira. Måste fixa iordning mig nu. Börjar klockan 9.10. Skönt.. I alla fall så måste jag gå nu. Om ni undrar vad det som är i den lilla skålen är så är det Crème Brule (stavning?).

Puss


Fina Klass 7A

2012-03-15 16:29:09 Photo Kommentarer: 0


Hej!

Bjuder på några bilder från idag. Bilderna bevisar än en gång hur normal våran klass är..


HAHAHAHAHAHAHAHA!!

2012-03-15 16:21:01 ByJossee Kommentarer: 0


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Att jag glömde berätta det? Helt otroligt! Nej, men i alla fall, idag hade vi som sagt en vikarie på NO:n. Han hette Samuel i alla fall. Han gillar typ att skämta och så. Det var två killar i klassen som var sena (Björn och Andrée). Så då tyckte Samuel att vi typ skulle skrämma dom. Alla tyckte att det var en bra ide. Så när dom kom in i klassrummet så var det först helt tyst och alla satt och stirra på dom och sen efter några sekunder så sprang alla fram mot dom och skrek "HEEEEEEEEEEJJJJJ". Asså jag tror seriöst att jag aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. Asså deras miner. Jag har aldrig sett dom så rädda. Och jag menar det, dom var seriöst rädda. Kan inte sluta tänka på deras miner. Det går inte att fatta vad kul det var om man inte var med. HAHAHAHAHA, kan inte sluta skratta! Ingen kommer fatta ett skit om vad jag skriver, men var ändå bara tvungen att berätta.

Bye


Tandläkaren

2012-03-15 16:06:09 ByJossee Kommentarer: 0

Hello!

Har precis kommit hem från tandläkaren. Dom skulle bara spänna tandställning. Så jag gjorde inget speciellt. Gör inte alls ont nu, men jag förmodar att det snart kommer göra det. Det är ju så passande också att man ska gå på resturang just idag.. Ska givetvis bli kul. Men om man har ont i tänderna är det ju inte så lätt att njuta av maten. Ska fira mamma, det är därför vi går på resturang. Har NO prov till imorgon. Kul.. Så därför måste jag öva lite grann. Känns som att det får gå som det går. Har nästan inte haft någon tid till att öva till det. Har haft så otroligt mycket annat. Och bättre blir det inte. Nästa vecka har vi 3 prov (än så länge, kommer säkert bli fler).. Men det är väl bara att gilla läget. Måste gå nu.

Bye


Sol Bilder Part 2

2012-03-13 20:01:07 Photo Kommentarer: 1


Hej! ;)

Här kommer lite fler bilder.


Sol Bilder Part 1

2012-03-13 19:58:12 Photo Kommentarer: 0


Hello! ;)

Asså shit vad fint väder det har varit dom senaste dagarna. Älskar solen. Så idag på lunchrasten gick jag, Mathilda och Wilma ut i solen och tog massor av bilder. Så här kommer några. Några bilder är från igår. Man längtar ju inte lite sommaren..


Måndag 12/3

2012-03-12 06:52:33 ByJossee Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Har ätit frukost och fixat iordning mig. Hittade en tröja som jag inte använt på länge. Så idag har jag på mig den. När jag kommer hem från skolan måste jag göra läxor. Kul jag vet.. Har NO, franska och svenska. Ska fixa lite nu. Ska försöka att komma med ett inlägg när jag kommer hem.

Puss :love:


Nagellack

2012-03-11 16:16:57 ByJossee Kommentarer: 0


Hello! ;)

Har kommit hem från sommarstugan nu. Var jättemysigt där faktiskt. Köpte med sallad på vägen dit. Det var jättegott. På vägen hem åkte vi till Ikea och Chili och tittade på soffor. Hittade en snygg på Chili som vi eventuellt ska köpa. När vi kom hem tog vi en liten promenad upp på stan. Passade på att köpa ett snyggt nagellack som jag länge funderat på att köpa. Syns kanske inte så bra på bilderna, men det är ett ljusrosa nagellack. Måste gå nu.

Puss :love:


Söndag 11/3

2012-03-11 09:55:04 ByJossee Kommentarer: 0

Godmorgon! ;)

Idag ska vi (mamma, pappa och jag) till sommarstugan. Ska faktiskt bli lite mysigt. Ska köpa med någon baguette eller sallad eller något liknande. Ska inte göra något speciellt där. Det ända som är bra med att åka bil dit är att man kan lyssna på musik i bilen. Haha. Nej men musiken räddar faktiskt den tråkiga bilresan dit. Jag är seriös. Har fixat iordning mig och ätit frukost. Är faktiskt stolt, gick jävligt snabbt idag när jag fixade iordning mig. Brukar ta grymt långt tid. Tror att vi ska åka snart. Ska försöka att komma med ett inlägg när vi kommit hem.

Bye :love:


Loreen

2012-03-10 22:33:16 ByJossee Kommentarer: 0

Hello! ;)
Loreen vann. Gud vad glad jag är. Hon ägde fan skiten ur dom andra. Hon var så grymt värd vinsten. Nu behöver Sverige inte heller skäma ut sig på Eurovision Song Contest. Var så grymt rädd för att Björn Ranelid skulle vinna. Tycker ni att Loreen var var en värd vinnare?
Loreen

50s Diner

2012-03-10 12:24:43 Fashion Kommentarer: 1

Hello! ;)

Kommer här med ett litet mode inlägg. 50- tals kläder är jätteheta nu till våren. Helst om dom är i pastellfärger. Tycker verkligen om 50- tals kläder, är väldig stilrent och fint tycker jag. Vad tycker ni?


Lördag 10/3

2012-03-10 09:47:21 ByJossee Kommentarer: 0


Godmorgon! ;)

Vaknade klockan 6.15 idag. Så nu är jag grymt trött kan jag säga. Har verkligen inte sovit bra inatt. Inte för att jag har drömt mardrömmar eller så. Men jag har bara helt enkelt inte sovit gott. Kan ju vara så ibland. Har i alla fall ätit frukost. Har inte något speciellt inplanerat till idag. Ska försöka att komma med ett inlägg lite senare.

Puss :love:


Grattis Alexandra!

2012-03-09 15:42:49 ByJossee Kommentarer: 0


Hello! :)

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Alexandras födelsedag.. Haha, nej jag skämta bara. Nej men i alla fall, idag fyller Alexandra år. Ville bara hälsa henne grattis. Och jag hoppas att hon får en bra dag och att hon får många presenter. Kom hem från skolan för en stund sen. Är verkligen jättetrött idag. Ok, brukar alltid vara extra trött på fredagar. Ska vila lite nu. Men bjuder i alla fall på denna bild på Alexandra och mig.

Puss :love:


Fredag 9/3

2012-03-09 07:27:19 ByJossee Kommentarer: 1

Godmorgon! ;)
Idag har jag sovmorgon. Börjar inte förän klockan 9.10 (vaknade klockan 7.00, om man nu kan kalla det för sovmorgon). Men det känns skönt i alla fall, behöver ju inte stressa nu. Matteprovet igår fick i alla fall jättebra. Känner mig faktiskt nöjd. Svarade på alla frågor och så. Sen vet man ju aldrig om man gjorde något slarv fel eller så. Men jag tror faktiskt att det gick bra. Ska försöka att komma med ett inlägg sen när jag kommit hem. Måste gå nu.
Bye :love:

Plugg

2012-03-05 19:36:01 Skolan Kommentarer: 0Hello! ;)

Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Efter skolan tränade jag inför matteprovet tillsammans med Sarah. Hon skulle också ha ett matteprov (i algebra). Hon går ju i åttan så hon har ju lite svårare algebra än vad jag har. Men det var verkligen så kul att göra läxor tillsammans. Har faktiskt aldrig tänkt på det, men det är verkligen så mycket roligare att göra läxor med kompisar. Måste absolut göra det fler gånger. Plus att då kan man ju peppa varandra om man t.ex har svårt för något eller så. Ändo fast man inte går i samma klass eller har exakt samma prov så är det jättekul. Bara sällskapet liksom. Satt och pratade och lyssnade på musik samtidigt. Var i allafall jättekul. Har ätit kvällsmat och duschat. Har inte så mycket mer att berätta. Förlåt föresten, sa ju att jag skulle bli bättre på det där med uppdatering..hmm.. Hehe. I alla fall, ska inte lova något mer i framtiden. Ni vet ju hur det blir i så fall..


Bye :love:

Smultrongården

2012-03-03 15:51:35 ByJossee Kommentarer: 0


Hello! ;)
Har varit på ett ställe som heter Smultrongården. Var ett jättemysigt ställe där det fanns massor med inredningssaker. Låg lite på landet typ, men det var ändå jättemysigt. Efter att vi hade varit där åkte vi till ett motionsspår som fanns i en skog. Det var jätteskönt att gå på promenad. Var ju också så otroligt fint väder. Har varit fint väder i flera dagar nu. Fast det är ju bara bra. Har precis kommit hem från promenaden så nu sitter jag bara och vilar. Kan faktiskt vara skönt att bara sitta ner och ta det lugnt ibland. Måste gå nu.
Bye :love:

Guldfynd by Kenza

2012-03-03 11:20:05 Photo Kommentarer: 0

Hello! ;)
Såg precis att det är 30% rabatt på några utvalda smycken från Guldfynd by Kenza. Blev verkligen jätteglad när jag såg det. Älskar verkligen hennes smycken, tycker att dom är jättefina.


Bilder Från Idag Part 2

2012-03-02 16:54:57 Photo Kommentarer: 0


Blev som sagt jäkligt många bilder på Mathilda, haha.


Bilder Från Idag Part 1

2012-03-02 16:49:36 Photo Kommentarer: 0


Hej! ;)

Det här är dom första bilderna jag lägger ut (kommer med fler snart).


Friluftsdag

2012-03-02 16:32:17 Natur Kommentarer: 0


Hello ;)

Har kommit hem från en lång dag dag i skogen. Fanns typ ingen snö. Så då gick Mathilda och jag runt en sjö istället. Fast det var ju mysigt det med. Tog massor med bilder. Var verkligen jättefint väder. Var bara lite blåsigt men annars var det jättefint. Kanske inte kan lägga upp alla bilder eftersom att jag gör detta inlägg på mobilen. Och då kan man högst lägga in 5 bilder i ett inlägg. Så det kanske kommer ett inlägg sen med bara bilder. Ska vila lite nu. Är verkligen jättetrött.
Bye :love:

1 Mars

2012-03-01 20:05:21 ByJossee Kommentarer: 1

Hello! ;)

Idag har det varit en vanlig dag i skolan. Torsdag är verkligen den sämsta dagen. Det är den dag som vi slutar senast på, plus att vi har dom sämsta ämnena (matte, svenska, engelska m.m). Men det är skönt att det är fredag imorgon. Ska nämligen ha friluftsdag. Då får man välja på att antingen åka skridskor, slalom, längdskidor eller pulka. Valde pulka. Valde det eftersom att jag inte kan åka slalom, skridskor är jag sämst på (plus att mina fötter typ dör av kyla) och längdskidor var det ingen annan som skulle åka. Så då fick det helt enkelt bli pulka. Vet inte hur det ska gå att det åka pulka utan snö. Haha, finns inte ens en liten snöhög någonstans. Men förhoppningsvis har lärarna planerat något annat. Jaja i allafall, efter skolan var jag med Sarah. Det var jättekul. Spelade Draw Something. Haha, det var jättekul. Kan verkligen inte rita men det är det som är det roliga. Måste gå nu.

Bye :love: