Update

2012-06-25 07:14:12 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Nu snart drar jag mot Stockholm. Ska bli så sjukt kul. Är verkligen taggad till tusen. Ska försöka att blogga på hotellet. Ha det bra!

Puss

23 Juni

2012-06-24 11:18:36 Kommentarer: 0

 
Hej!
 
Har inte bloggat på jättelänge, säkert minst en vecka sen. Blogg.se har ändrat hela sidan så man kan ju säga att jag blev lite förvånad. Men som sagt, är bara kul med lite förändring. Tänkte skriva lite om dagarna som varit tänkte jag.
I måndags var jag och Sarah i Stockholm. Vi åkte buss dit klockan 8 och sen åkte vi hem med buss igen klockan 6 på kvällen. Det var jättekul. Shoppade hela dagen. Blev rättså besviken trodde att jag skulle hitta mer saker. Men ska ju som sagt åka dit på måndag igen och där ska jag var till onsdag. Så då kan jag ju shoppa mer. Men sen vill jag inte bara köpa bara för att köpa. Utan jag vill ju också veta att jag kommer ha användning av det jag köper. Tror faktiskt att jag kommer ha det. Köpte ett linne från Bikbok och ett par shorts från H&M. Är jättenöjd över mina köp där.
På tisdagen så var jag, mamma och pappa på en resturang. Var jättebra mat och sådär men vi satt ute och det blåste jättemycket och jag hade på mig mitt nya linne och mina nya shorts så jag frös jättemycket. Och vi fick vänta på maten i ungefär 1 timme. Blev lite besviken faktiskt. Men annars var maten jättegod.
Sen på onsdagen så var jag med Sarah och vi gjorde plättar. Dom blev faktiskt riktigt goda om jag får säga det själv.
I fredags så var jag hos min kusin sommarstuga och där firade vi midsommar. Dom har precis nybyggt så det är jättefint.
Och nu idag är jag här i våran sommarstuga. Tittar på matchen mellan Spanien och Frankrike. Vet inte riktigt vilka jag hejar på. Har ni någon favorit som ni hejar på? Min farmor och farfar är också här. Dom ska sova här och vara kvar här till fredag. Vi kommer åka hem imorgon men dom ska som sagt stanna kvar. Hur har ni firat midsommar?
Har tagit några bilder som jag lägger upp. Tog inga bilder i Stockholm när Sarah och jag var där men ska försöka att ta några sen nästa vecka då mamma och jag åker dit. Men hoppas att ni nöjer er med dessa så länge.
 
Bye
 
 
Sarah & jag påväg mot Stockholm!
 
Sommardrinck á la Sarah & Josefin
 
Fjäril
Jag
 
 
Har fler bilder men dom går tydligen inte att ladda upp..
Men jag kanske lägger upp dom sen lite senare när jag kommer hem om det går.

...

2012-06-17 17:52:16 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Har publicerat ett inlägg nu. Wanties heter inlägget. Men det har blivit lite fel så inlägget är efter ett inlägg som heter 12 juni. Ville bara säga det så att ni vet...


I Can Not Wait Till Tomorrow

2012-06-17 15:51:20 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Herre min gud vad jag längtar till imorgon. Då ska Sarah och jag till Stockholm. Ska åka med buss här hemifrån klockan 8 på morgon. Och sen är vi hemma cirka klockan halv 9 på kvällen. Kommer bli jobbigt att gå upp så pass tidigt. Men det är det värt. Hoppas nu på att det blir varmt och soligt. Ska bara shoppa när vi är där. Skulle såklart varit kul om vi kunde gå på Gröna Lund också. Men i så fall ska man ju vara på Gröna Lund hela dagen och vi vill hinna med att shoppa. Vet inte något speciellt som jag ska handla. Får se när jag kommer dit.
Idag har jag varit i sommarstugan. Kom hem för ett tag sen. Har bara tagit det lugnt idag. Ska bestämma kläder till imorgon nu. I can wait till tomorrow.. Vad har ni gjort nu i helgen? Ha det bra. 


Puss

Disco

2012-06-15 12:32:46 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Nu är det sommarlov. Känns riktigt bra. Igår på kvällen var jag på disco i Kulturhuset (Folkets hus). Först träffades jag, Mathilda, Hannah och Klara hemma hos Mathilda. Sen drog vi iväg till en pizzeria som låg precis brevid där Mathilda bor. Jag, Mathilda och Hannah åt kebabtallrik och Klara åt pizza. Det var jättegott. Vi var flummiga så vi satt och skratta åt typ allting. Haha, pizzagubbarna måste trott att vi var helt dumma i huvudet. Haha. Vi levde livet helt enkelt.
Sen gick vi hem till Mathilda. Där sminkade vi oss och valde kläder åt varandra. Jag hade på mig ett rosa linne med blommor på och till det så hade jag mina vita shorts. Sen när vi var på folkets hus så var det en vakt utanför, och då var man tvungen att blåsa i en slags grej som man kan se om man har drukit alkohol. Och om man har gjort det så får man inte komma in. Men jag och tjejerna in. Där inne träffade vi jättemånga som går i våran klass. När vi var därinne dansade vi loss riktigt ordentligt. Gud så kul vi hade det. Tråkigt nog var jag tvungen att gå hem vid halv 11 för att mina föräldrar jobbar dagen därpå. Men tiden som var, var riktigt kul. Förut har jag varit lite skeptisk mot sånna discon men hade verkligen fel. Shit vad kul det var. Måste verkligen göra om det igen om det blir något liknande disco någon gång. 
Efter skolavslutningen i onsdags åkte jag hem till mormor. Och sen vid 8 på kvällen träffade jag Mathilda, Elsa, Klara och Amanda och vi gick på bio. Vi såg L.O.L- Lauthing Out Loud. Den var verkligen jättebra. Rekomenderar den. För att vara premiär så var det inte så många som var där. Men kul hade vi det i alla fall. Idag ska jag nog bara ta det lugnt tror jag. Måste packa. Ska till sommarstugan idag. Skönt med en slappdag. Ibland behövs det. Bjuder på några bilder från igår. 

Bye 




       

12 Juni

2012-06-12 21:17:00 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Idag skulle vi egentligen åka hem till våran lärare Maggan. Hon bor på landet där det finns kalkbrott. Sen skulle vi även få hälsa på hennes valpar. Tråkigt nog så regnade det (ösregnade) så det blev inte av. Så då på förmiddagen tittade vi på en film som heter "Taken". De handlar om en pappa som har en dotter som ska åka till Paris med hennes kusin (tror att det var kusin men är inte riktigt säker). Men sen blir dottern kidnappad i Paris. Och då ska pappan försöka att rädda henne. Den var riktigt bra faktiskt. Om du inte har sett den så rekomenderar jag den. Sen efter lunch så cyklade vi till Stadsparken där vi lekte massor med lekar.
Imorgon är det skolavslutning. Jag vet att jag har sagt det minst 100 gånger nu men, hjälp vad tiden har gått fort. Känner mig nöjd över klänningen och skorna (för en gångs skull). Klänningen är blommig och skorna är vita kilklackar.
Igår var det Lattjo Lajban dagen i skolan. Först började dagen med att 9: orna skulle spela fotboll mot lärarna. Sen fick man gå runt och titta på uppträdanden. Det var vissa i våran klass som uppträde. Bland annat ett band som några av killarna i klassen har. Bandet heter D.O.W.N, som består av David ,Oliver, William (som går i våran klass) och Nils (som går i parallelklassen). Måste bara säga en sak killar, shit vad grymma ni är. Och dom hade skrivit låten själva. WOW..haha. Tog lite bilder igår, Instagram bilder as usual..  Men det får duga. Har blivit riktigt dålig på det där med bilder på bloggen. Måste skärpa mig. Bjuder i alla fall på några bilder.


Bye


D.O.W.N

D.O.W.N

Mathilda ger tummen upp för D.O.W.N!

William & Amanda

 
:love:

Mathilda & Elsa :love:

Mathilda & Elsa :love:

Oliver söker en fru..

 :love:

Wanties

2012-06-10 19:26:33 Fashion Kommentarer: 0




1      2      3      4      5  
6      7            8           9     10    
11 12         13  14 15 


1. Romwe 2. Gina Tricot 3. Gina Tricot 4. Weekday 5. Topshop 6. Topshop 7. Topshop 8. Topshop 9. Weekday 10. Bikbok 11. Weekday 12. Weekday 13. Jeffrey Campbell 14. Weekday 15.H&M

10 Juni

2012-06-10 18:07:20 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Har kommit hem från sommarstugan nu. Imorgon har vi en dag som heter Lattjo Lajban dagen i skolan. Då gör vi bara massa roliga saker. Imorgon måste jag även fixa skor.
Idag har jag mest tagit det lugnt faktiskt. Sprang både i fredags och igår. Riktigt nöjd. Var inte alls lika jobbigt som det brukar vara. Tror att jag ska springa lite längre nästa gång. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare. 

Bye


    

8 Juni

2012-06-08 21:21:10 ByJossee Kommentarer: 0


Hej!

Har nästan precis kommit hem från en springtur. Var jätteskönt. Har inte sprungit på jättelänge. Är i sommarstugan. Är ändå inget på tv så varför inte en springatur? Är verkligen jättemysigt att springa här vid sommarstugan. Är massor med skog och mysiga vägar som är perfekta att springa på.
Igår var jag hos mormor. Min gammelmormor var också där. Det var kul att träffa dom. Sen bjöd dom på mat. 
Idag var det sista vanliga skoldagen. Wihoo.. Nu är det bara roliga skoldagar kvar då vi bara ska göra roliga saker. På måndagen är det Lattjo Lajban dagen, på tisdagen ska vi åka hem till våran lärare, Maggan, och sen på onsdag är det skolavslutning. Har fortfarande inte fixat några skor. Känner att jag har lite smått panik. Måste fixa det nu.. Grattis till er som tog studenten idag (och er andra som redan har tagit)! Var verkligen perfekt väder för studenten idag. Har ju varit jättesoligt och jättevarmt. Hade till och med shorts idag. Äntligen, haha.. Hoppas att ni får en bra fredags kväll. 

Bye  

6 Juni

2012-06-06 20:28:46 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

När jag kom hem från sommarstugan träffade jag Sarah. Vi beställde bussbiljetter till Stockholm. Åhh.. vad jag längtar nu. Ska verkligen bli kul. Sen efter att vi beställt dom gick vi ut och var i en park som ligger här väldigt nära. Där satt vi och prata. Just nu är det soligt ute. Äntligen.. Kanske kan man använda shorts imorgon om det är soligt och varmt.. Hoppas i alla fall på det. Är det bara jag som tycker att det känns som att det är söndag idag? Haha, känns verkligen som det.. Men det är bra att det är onsdag. Om exakt en vecka just vid den här tiden har jag sommarlov. Helt sjukt egentligen.. Måste fixa med lite saker nu. 


Puss 





Här är några bilder från idag på Sarah och mig. Älskar ljuset på bilderna..   

Nationaldagen

2012-06-06 10:57:36 ByJossee Kommentarer: 0


Hej alla fina!

Sitter just nu och äter frukost i sängen. Just nu är jag, mamma och pappa i sommarstugan. Ska åka hem idag. Hade varit skönt om det hade varit helg nu, så att man kunde stanna kvar här lite längre. Idag är det som sagt Nationaldagen och på onsdag nästa vecka är det skolavsutning. TAGGAD. Ska bli så sjuuuuuukt skönt med sommarlov. Veckan efter på måndagen ska jag och Sarah till Stockholm. Ska bli riktikt kul. Det roliga är att jag ska åka till Stockholm igen efter ungefär 1-2 veckor efter att Sarah och jag har varit där. Då ska jag åka dit med mamma. Då ska vi sova över där i två nätter som vi alltid gör. Har ni något roligt inplanerat som ni ska göra nu i sommar? Och har ni något förslag på vad man kan göra i Stockholm, affärer, museum m.m? Är öppen för alla förslag. Hade tänkt att jag skulle springa idag. Men jag får se, har lite ont i halsen. Hoppas som sagt att det ska bli bättre. Ska fixa i ordning mig nu. 


Bye 


4 Juni

2012-06-04 20:44:11 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Har precis gjort färdigt hemprovet i musik som vi har till på torsdag. Känns skönt att ha fått det gjort.
Efter skolan gick jag och Mathilda på stan. Köpte en klänning som jag tänker ha på skolavslutningen. Hade köpt en annan som jag skulle ha först. Men när jag kom hem kändes allting bara fel. Så därför har jag bytt den andra och så köpte jag en ny. Kändes som att det med klänningen har hängt över mig så nu känns det skönt att ha bytt den och köpt en ny. Ska även köpa ett par högklackade skor. Men dom ska jag köpa imorgon när mamma är med. Var inte så jättehöga klackar. Men vill inte ha för höga. Kommer bara vingla och snubbla i så fall.. Haha.. När Mathilda och jag var på stan vart vi så otroligt hungriga så då köpte vi oss varsin cheeseburgare på McDonalds. Det var faktiskt gott. Var frukostkorv till lunch på skolan idag.. Hatar ju korv som ni kanske vet, och helst frukostkorv.. Usch.. Kändes kul att gå på stan med Mathilda. Vi har inte varit på typ tusen år känns det som. Har varit så otroligt mycket prov och läxor så har ju aldrig haft tillfälle. Men nu äntligen. Kändes skönt att få komma bort från skolan och bara göra något kul. Mathilda, jag och några i klassen ska gå på bio nästa vecka. Ska gå på LOL: Laughing Out Loud, ni vet den där nya filmen som Miley Cyrus har huvudrollen i. Den verkar faktiskt riktigt bra.

Här är trailern!
http://youtu.be/QIwd0NSj0R0 






Här är några bilder från filmen.


Måste gå nu.

Bye

3 Juni

2012-06-03 20:16:29 ByJossee Kommentarer: 0


Hej alla fina!

Imorgon är det skola igen. Känns faktiskt helt ok. Det är ju faktiskt bara 4 vanliga skoldagar kvar. Helt sjukt vad tiden går fort. Vädret däremot är inte det bästa. När vi kom hem var det ungefär 16 grader här inne.. Så nu eldar vi i våran kamin. Och sen har jag även bastat. Var skönt att basta. Har inte bastat på länge. I och för sig ska man väll inte heller behöva basta i juni.. Men men, ska försöka att vara lite positiv nu. Har gjort lite på vårat hemprov i musik som vi har just nu. Känns bra att ha börjat med det. Känns alltid trist när man typ kommer på dagen innan att man har prov. Har bara några få frågor kvar. Måste gå nu. 

Puss :love: 

Project Runway Sverige

2012-06-02 21:47:52 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Just nu är jag i sommarstugan. Idag har jag gått på en promenad och så har vi varit i Nora där vi handlade. Handlade med mig en tidning, Chic. Vet ni en rolig sak som jag fick reda på när jag läste i tidningen?! Jo, jag fick reda på att Project Runway ska komma till Sverige. Project Runway är ett program där olika designers syr kläder och sedan finns det några domare som bedömer deras kläder. Och varje vecka är det en som åker ut. Och sen till sist är det 3 stycken kvar och dom får göra varsin kollektion som dom får visa upp. Och sen vinner den som har snyggast kollektion. Älskar Project Runway. Brukar titta på den amerikanska verisionen och den är jättebra. Så nu hoppas jag att Sverige gör det lika bra. Har faktiskt länge velat att ett liknande program ska komma till Sverige. Det kommer visas i höst på kanal 3. Om ni inte har sett det och älskar kläder så tycker jag att ni ska se det. Det är faktiskt riktigt bra. Sen vet man ju inte, det kanske är jättedåligt när det är svensk verision. Måste göra en viktig sak nu. Kommer med ett inlägg imorgon om jag hinner.

Bye






2 Maj

2012-06-02 11:00:08 ByJossee Kommentarer: 0

Hello!

Bloggar just nu från mobilen. Igår hade vi ett disco för 4-6 på skolan. Det var kul i början, men sen efter ett tag så blev det lite långtråkigt. Sålde lite godis och sånt tillsammans med Alexandra. Kan säga att det blev mycket skratt. Haha. Vi stod och dansa, och ja jag tror ni fattar.. Var där i kanske ungefär 4 timmar.. När det var en timme kvar ville jag verkligen hem. Var trött, hade ont i huvudet och var så varmt så jag trodde seriöst att jag skulle svimma. Nej, då ville jag bara hem helt enkelt. Har precis varit på skolan där jag tog en spruta. Jag är inte så sprut rädd (har diabetes) så det gick bra. Nu snart ska jag, mamma och pappa till sommarstugan. Som vanligt alltså, haha. Ok, måste gå nu. Kommer eventuellt med ett inlägg lite senare.

Puss


1 Juni

2012-06-01 06:52:57 ByJossee Kommentarer: 0


Hello!

Idag är det fredag. Wihoo. Idag ska våran klass arangera ett disco för 4-6. Discot börjar klockan 19.00 och slutar klockan 22.00. Vet inte om jag ska gå hem i mellan eller om jag ska stanna. Får se vad dom andra gör. Sen måste jag packa ner kläder (som jag ska ha på discot). Vet inte vad jag ska ta med mig. Tror att jag ska ha shorts. Blir ju rättså varmt. Men men, får se.. 
Men som sagt, idag är det ju 1 juni. Gud vad snabbt det har gått. Det känns som att det var julafton igår.. Haha.. Vill ha sommarlov nuuuuuuu. Har skolavslutning den 13 juni. Bara 13 dagar kvar... 
Ska ta spruta imorgon. Usch... Ska ta den på skolan. Sen efter att jag tagit den ska jag till sommarstugan. Måste fixa i ordning mig nu. Nu vet ni åtminstone att jag lever. Bloggen har varit helt död nu senaste tiden. Och jag är ledsen för det. Men har inte haft någon lust. Om jag hinner, kommer jag kanske med ett inlägg sen när jag kommit hem.


Bye