Ledig

2011-03-28 10:21:44 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D 
Idag är jag ledig. Skönt! :) Jag vaknade för en stund sedan. Så jag har ätit frukost och har fixat i orning mig. Ska eventuellt gå på stan med Wilma. :) Då ska vi köpa en present till Mathilda. Hon fyllde egentligen år den 23 mars, men jag var sjuk då. :( Så då hann Wilma och jag inte att fixa någon present. Så då fixar vi det nu istället. Vi vet redan vad vi ska köpa........ :P Några gissningar om vad vi ska köpa? ;) Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! Puss och kram :love: 


   

A beautiful day

2011-03-27 10:30:52 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Vaknade upp för en stund sen då solen lyste in igenom fönstret. Ser ut att bli ännu en dag med solsken. Skönt! :) Tyvärr verkar det blåsa lite grann. :thumbdown: Men det kan man ju inte göra något åt. Man får vara glad för att solen lyser. ;) Har ätit frukost och ska snart fixa i orning mig. Imorgon är vi lediga. Ska bli jävligt skönt. ;) Måndagar är en av dom värsta dagarna. Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! :)   Puss och kram :love:        
  
            Alla bilder från "We:love:it"        

Första jordgubben för i år

2011-03-26 18:26:21 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har precis ätit den första jordgubben för i år. Var sjukt gott! :P Kan säga att dom var efter längtade. Nu längtar jag ännu mer till sommaren. Till att sola, bada och självklart äta jordgubbar. ;) Ingen svensk sommar utan jordgubbar, så enkelt är det. Blev inte mycket av det "idag ska jag spendera dagen ute". Haha, var faktist inte ute ett dugg. :blush: Istället spenderade jag dagen tillsammans med Sarah. :) Och för en stund sedan åt jag och älskade familjen förätt. Det blev väldigt enkel förätt. Det var kex (finns speciella man kan ha till förätt) tillsammans med brieost och självklart en varsin jordgubbe. ;) Ska äta dom andra jordgubbarna sen. Just nu sitter jag redo att gå ner och basta. Så jag måste gå nu! Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! :) Puss och kram :love:  

Right or wrong?

2011-03-26 10:34:23 Kommentarer: 0

Rätt eller fel som vann "Lets dance"?   
   


Godmorgon

2011-03-26 10:28:50 Kommentarer: 0

Godmorgon solstrålar! :D
Vaknade upp av att solen lyste in genom fönstret. Skönt! ;) Och det verkar inte blåsa så mycket heller. Riktigt skönt! :) Så idag ska jag nog spendera dagen utomhus, i vämen. Vaknade för en stund sen. Har ätit frukost och ska snart fixa i orning mig. Vet inte vad jag ska ha på mig...!? Haha, i landsproblem jag vet. ;)Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! :) Puss och kram :love:   

Fredagmys

2011-03-25 16:51:26 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har kommit hem från en lång dag i skolan. När jag kom hem tog jag ett varmt bad, var riktigt skönt. :) Så just nu sitter jag här, fin som jag är (skämta) i min mysiga morgonrock. ;) Flizan vill ju såklart också vara med och fira att helgen äntligen har kommit. Så just nu ligger hon i mitt knä och sover. Mysigt! :PIkväll blir det "tacos" till middag. Ska bli riktigt gott! ;) Sen blir det väl "Lets dance" lite senare ikväll. Är inte så förtjust i det. Men vet inte något annat som går, sen vill man väl ha det lite mysigt med familjen också. Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha en fortsatt trevlig kväll! :D Puss och kram :love:  

Sovmorgon

2011-03-25 07:42:03 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Idag börjar vi klockan 10.20. Skönt! ;) Hade tänkt ha lite längre sovmorgon. Blev väckt av Flizan redan klockan 6. :( Finns inget att göra åt. Nu har jag ju i alla fall tid till att göra andra saker (försöker vara positiv, som ni säkert märker). :) Har ätit frukost och fixat i orning mig, så har precis blivit färdig. Är riktigt skönt med fredag. ;) Vet inte än vad jag ska göra i helgen. Vad ska ni alla söta bloggläsare göra i helgen? :) Ha det bäst så länge! Puss och kram :love:    

Mycket har varit med om...

2011-03-24 17:19:46 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Ledsen för dålig uppdatering. :( Har inte orkat eller känt någon lust helt enkelt. Idag när jag gick hem från skolan la märke till en konstig grej (enligt mig). Det var en gubbe som kanske var i 65-70 års åldern som åkte moped. :O Hahaha, ja är kanske inte det vanligaste man ser när man är trött och man är på väg hem från skolan. Jag kan säga att det såg allt annat än normalt ut. Hahaha, håll på att skratta ihjäl mig, och man vill ju inte heller vara dum och börja skratta. :D Har verkligen aldrig sett en gubbe i 65-70 års åldern som åkt moped. Ja, mycket har man varit med om, men en gubbe som åker moped........ :S

Annars har väl dagen sett ut som den brukar. Var ju ledig igår. :) Så då spenderade jag dagen tillsammans med Sarah. Vi brunchade på "Rosalis". ;) Där åt vi "Ham and chees sallad". Var skit gott rent ut sagt. :) Dagen innan var jag sjuk, så jag har inte gjort så mycket mer. Igår var jag även på sjukhuset. :(Gjorde det vanliga. Var tvungen att gå upp klockan 6. Wihoo..... :( Var ju skönt att ledig i alla fall. :thumbup: Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? Ha det bäst så länge!Puss och kram :love:


Fest

2011-03-19 10:40:20 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Mår lite bättre men mår inte riktigt primma ännu. :( Idag ska mamma ha fest. Så just är mamma och pappa iväg och hämtar ut lite mat som vi hade beställt. ;) Ska bli kul! :D Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? :) Måste gå nu! Ha det bäst så länge! :D Puss och kram :love:           
   
 


Sjuk

2011-03-18 09:04:33 Kommentarer: 1

Gogmorgon! :D
Har jätteont i magen och har lite feber idag. Så därför blir det alltså ingen skola för mig idag. Mår skit rent ut sagt. Just en fredag också, så jävla typiskt. :( Imorgon ska mamma ha fest, kommer väl inte kunna ha det bara för det. Jaja, får väl vila upp mig och förhoppningsvis är jag frisk imorgon. :) Man får väl göra det bästa man kan av det. ;) Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? :) Ha det bäst så länge! :)Puss och kram :love:

1 decimeter snö :(

2011-03-17 19:11:44 Kommentarer: 0

Hejsan! :D
Har precis kommit hem från en långpromenad med älskade mamma. ;) Var faktist riktigt skönt, har inte varit ute så mycket idag. Tog en titt på "Na.se" för en stund sen då jag läste att det skulle bli 1 decimeter snö imorgon. Wtf..? JAG HATAR SNÖ! Jag som äntligen trott att våren var på väg. F*N J*VLA SNÖ! :( Jaja, det är ju Sverige vi är i. Nu sitter jag i alla fall här och Flizan ligger i sover i mitt knä. Mysigt. ;) Måste gå nu! Ha det bäst så länge! :D 


Puss och kram :love:   

  

Äntligen

2011-03-17 16:31:07 Kommentarer: 0

Hello! :D
Har kommit hem från skolan. Efter skolan har jag bara tagit det lungt. Har myst med Flizan. :love: Och tittat på "Top Model". Tänkte börja lite på läxorna. Inte för att jag tycker att det är kul eller så, men skönt när det är gjort. Skönt att skolan äntligen är slut. :P Kändes som den aldrig skulle ta slut. Skönt att den gjorde det i alla fall. ;) Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? Ha det bäst så länge! :) Imorgon är det fredag, äntligen! :DPuss och kram :love:

HATAR torsdagar

2011-03-17 07:24:01 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Som ni säkert vet så brukar jag ju inte skriva på morgon (på vardagar). Kände bara för att göra det idag. :) Har ätit frukost och fixat i orning mig. Sen lite senare kommer väl Ebba. Och just nu sitter jag här och Flizan ligger i knät och sover. Mysigt. :P Mamma och pappa har åkt till jobbet så jag är hemma själv just nu. Egentligen brukar pappa gå till jobbet nästan samtidigt som jag går till skolan. Men han skulle iväg på något med jobbet idag. Hatar torsdagar. För det första så har vi bara svenska och matte (och klassråd, men det har vi bara i 30 minuter). Det andra, dagen går i slowmotion. :( Det känns som dagen aldrig tar slut. Jaja, får väl gilla läget finns ju inte så mycket att göra. Det är väl det skolan är till för..... :( Måste gå nu! :( Ha det bäst så länge! :DPuss och kram :love:

"Älska mig"

2011-03-16 18:37:04 Kommentarer: 0

Hello! :D
Har precis kommit hem från Mathilda. Hade det som vanligt sjukt kul. Hade först bestämmt att vi skulle plugga tillsammans. Gjorde vi det....!? Nej, såklart inte. :P Istället tittade vi på en film som heter "Älska mig". Håll nästan  på att börja gråta, så jäkla sorglig film asså. ;( Och jag kan säga att, jag gråter inte ofta. Handlade om en tjej som blev mobbad. Kommer inte berätta allt, ni får se själva. ;) Asså nu när jag har sett den här filmen kan jag verkligen säga att jag är lycklig med som jag har det. Ingen av oss har den på film, men vi såg den på "Youtube". Det ser ju bättre ut om man ser den på film, men det funkar ju ändå. Fick såklart tipset av Film-Nörden-Ellen. Haha, nej skämta bara. :D Men hon gillar att se på film. Så om man undrar om någon speciell film så är nog störst chans att få svar av Ellen. Känns som hon har sett alla filmer. Hann såklart inte se färdigt filmen. :P Mamma ringde när det var ungefär 6 minuter kvar. Tack mamma.... :( Får väl se färdigt den här hemma. :) Måste gå nu! Ha det bäst så länge! :) Puss och kram :love:     

Fick panik

2011-03-15 21:06:09 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har precis kommit hem från "Musikcafet". Gick sådär. :) Hade ju inte tränat så mycket på ena låten. Dom här körde vi: 
"She will bee loved"- Marioon 5 (den körde jag tillsammans med Mathilda, Mathilda, Ebba, Mirjam och Wilma) 
"Change"- Carrie Underwood (den körde jag tillsammans med Mathilda, Wilma och Klara. Alexandra skulle egentligen köra men hon var sjuk. Så då körde Klara istället. Tur att man Klara. ;)) 
Fick först panik när vi fick reda på att Alexandra var sjuk. Som tur var kom ju Klara och rädda oss. Haha, nej men hon var snäll och spelade åt oss. Måste gå nu! :( Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram :love: 
   

Plugga,plugga,plugga.....

2011-03-14 21:09:58 Kommentarer: 0

Hello! :D
Ledsen för dålig uppdatering. Har varit tvungen att plugga. :( Har 1 läxa till imorgon, 2 till på onsdag, en till torsdag och ett prov som jag har den 5 april då man ska kunna jättemycket om kemi. :( Hinner ju inte med att göra läxorna imorgon eftersom det är "Musikcafe". Skulle kanske varit smart att gjort dom i helgen, men det är väl inte det första man tänker på när det är helg. :( Jaja, är äntligen klar nu i alla fall. Jag menar verkligen äntligen. Längtar sjukt mycket till imorgon ska bli så jävla kul. :D Är faktist inte så jättenervös. ;) Längtar som in i helvete, rent ut sagt. ;) Ha en fortsatt trevlig kväll! :) Puss och kram :love:   

Just nu:

2011-03-13 17:04:19 Kommentarer: 0

Hej igen! :D
Just nu väntar jag på att kladdkakan som jag har bakat ska bli färdig. ;) Måste baka eftersom vi ha den till "Musikcafet". Ska bli så jävla kul, är ju första gången för mig. :D Så just nu sitter jag här och väntar, och väntar, och väntar, på att kladdkakan ska bli färdig. Och lyssnar  på 100000000 låtar på "Spotify". :) Ha det bäst så länge! :cool: 


Puss och kram :love:   

Har kommit hem från sommarstugan

2011-03-13 16:29:06 Kommentarer: 0

Hello! :D
Kommer precis hem från en tur vid sommarstugan. Var där med älskade familjen. :love: Tittade bara till hur det såg ut. På vägen hem, stannade vi upp och tog oss en fika. ;) Åt "weinerbröd" och till det drack jag "cola". Mums! :P Vad har alla ni söta bloggläsare gjort eller ska göra idag? :) Ikväll blir det som vanligt "Solsidan". Kommer nog bli mycket skratt framme vid TV-soffan. :D Kommer förhoppningsvis snart med nytt inlägg. Ha det bäst så länge! :) Puss och kram :love:   
Älskade "Solsidan" ;)

Right or wrong?

2011-03-13 11:29:04 Kommentarer: 2

Rätt eller fel som vann melodifestivalen? 
 
Igår "JAA, våren är på väg! Idag "Nej såklart inte, visste väl det..."

2011-03-13 11:13:17 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Vaknade upp för ett tag sen. Har ätit frukost och ska snart fixa i orning mig. ;) Och nu sitter jag här i min mysiga morgonrock, och lyssnar på Avril Lavignes nya album "Goodbye Lullaby". ;) Tänkte ha mysig-fixa-i orning-mig-dag idag. ;) Alltså först med ett mysigt varmt bad, och sen ansiktsmask och sen kanske någonting mer. Annars tror jag inte att jag ska göra någonting speciellt som jag vet nu i alla fall. Och utanför så regnar det och snöade för en stund sen. Trodde att våren var på väg, men nu börjar jag tvivla. :( Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? :) 


Var det någon mer som såg "Melodifestivalen"? ;) Var det rätt eller fel låt som vann? Ha det bäst så länge! :) Kommer förhppningsvis snart med nytt inlägg. 


Puss och kram :love: 
  
Igår :D  
Idag :(


Underbar dag med Mathilda

2011-03-12 17:41:05 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har haft en underbar dag med Mathilda. Åt mat på "Burger King". Och inte så oväntat, så köpte jag en tröja. ;) Köpte tröjan på Monki, kostade 100:-. Den var brun, beige aktig i färgen och det stod ett stort vit "M" på den. Blev riktigt nöjd över köpet. Mathilda köpte en likadan. Tänkte ha den på måndag.....m som i måndag. Haha, passar perfekt. ;) Just nu lyssnar jag lite på Avril Lavigne nya album "Goodbye Lullaby". Riktigt bra faktist. Så just nu lyssnar jag på "Wish You Were Here" med Avril Lavigne. Fan vilken bra låt asså. :) Sitter här redo med min mysiga morgonrock för att gå ner och basta. Ska bli skönt. Sen ikväll blir det som vanligt Melodifestivalen. Med godisskålen i högsta högg. ;) Vad har ni alla bloggläsare gjort idag? Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! :P Puss och kram :love: 


 

Vem kommer bli årets vinnare?


 

Stan med Mathilda

2011-03-12 10:52:12 Kommentarer: 2

Godmorgon! :D
Vaknade upp för en liten stund sen. Då jag fick ett samtal av Mathilda. Som undrade om jag kunde gå på stan med henne. Perfekt dag, har inget inbokat. ;) Så idag ska jag ängna hela dagen tillsammans med Mathida. Vi ska träffas på stan klockan 12. Så jag måste fixa i orninng mig nu. Kommer kanske med ett inlägg lite senare. Ha det bäst så länge! :) Puss och kram :love:

Kommit upp från ett varmt bad

2011-03-11 17:09:29 Kommentarer: 0

Hej! :D
Efter jag kommit hem från skolan har jag tagit ett varmt bad och sovit. Skönt! :P Och just nu lyssnar jag på 100000000000 låtar på "Spotify". Så jävla skönt med helg asså. :thumbup: Vad ska ni alla söta bloggläsare göra i helgen? Kommer förhoppningsvis gå på stan med Mathilda. Men annars har jag inget speciellt inbokat. Får väl ta helgen som den kommer. ;) Ha det bäst så länge! :D Puss ock kram :love:  

Äntligen fredag!

2011-03-11 07:33:22 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Nu har jag vaknat upp från drömmarns värld. Har ätit frukost och har börjat fixa i orning mig. Äntligen är det fredag. Skönt! :thumbup: När jag kommer hem från skolan tror jag inte att jag ska göra något speciellt. Ska väl vila upp efter den långa veckan. ;) Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! :D Puss och kram :love: Jag när jag kommer hem från skolan ;)

Bilder från "Fair Play Cup"

2011-03-10 17:33:57 Kommentarer: 4

Hej igen! :D
Just nu väntar jag på att kladdkakan ska bli färdig. :) Vet inte hur länge den ska stå i ungnen, fast det håller mamma koll på. ;) Medans jag väntar så lyssnar jag på "Spotify", och såklart skriver jag på bloggen. ;) Lyssnar just nu på "Grenade" med Bruno Mars. Älskar låten! ;) Så sjukt bra låt, alltså. :P Vad gör ni alla söta bloggläsare? Ha det bäst så länge! :D 


Puss och kram :love: 

Här kommer lite fler bilder från när vi hade "Fair Play Cup". Alla bilder är tagna av Ellen.


 
Akta dig Björn..... :S 
Puhhh....han klara det! ;)    
Snyggingen Mirjam! :D   
Hahaha, Jakob! Fan, vad smal han ser ut.....!? :P  
Bästa mållisen, Wilma! :)    
Oliver, hahahaha, fan vilken min....!? :D    


 
 
Kom igen nu tjejer! :D    


Roliga timmen

2011-03-10 16:38:38 Kommentarer: 0

Hello! :D
Har kommit hem från en lång dag i skolan. ;) Nu när har kommit hem har jag bara degat i soffan med Flizan i knät, och tittat på "Top Model". ;) Glömde bort läxorna för ett tag, och bara tog det lungt. Det dåliga är att jag redan har sett den "säsongen". Men jag såg inte vem som vann, så det finns ju lite spännande kvar i alla fall. Hehe..... :P Annars har jag väl inte gjort något mer. Ska baka inför imorgon. Har nämligen en liten grej då....... Nejdå, men jag och fyra andra ska fixa "Roliga Timmen". Vi har det varje fredag, och nu var det min tur att fixa. Så då ska vi fika och göra en till grej.......... Som är en liten hemlis...... Berättar den imorgon. :) Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? :) Kommer förhoppningsvis snart med nytt inlägg. Ha det bäst så länge! :D Puss och kram :love:   

"Fair Play Cup"

2011-03-09 19:21:13 Kommentarer: 0

Hello! :D
Ledsen för dålig uppdatering på sistone. ;( Idag efter skolan har jag spenderat dagen med Mathilda, som jag även gjorde igår. ;) Hahaha, skrattade som vanligt ihjäl åt våra dåliga skämt som ingen annan skulle fatta. :D Som jag berättade i förra inlägget så skulle vi ju ha "Fair Play Cup". Förlorade tyvärr båda matcherna så kommer tyvärr inte gå vidare. :( Jaja, inget att tjura över. Kommer ju ha "Musikcafe" på tisdag. Kommer bli jättekul. Längtar som in i h*lv*t*. Ska bli sjukt kul, är första gången för mig. Var sjuk förra gången. ;( Asså hur lyckas man...... Då ska jag köra:
"Change"- Carrie Underwood (som jag ska köra med Mathilda, Wilma och Alexandra) 
"She will be loved"- Marioon 5 (som jag ska köra med Mathilda, Mathilda, Ebba, Mirjam och Wilma) 
Just nu lyssnar jag på "Born this way" med Lady Gaga. Faktist riktigt bra låt. Vad gör eller ska ni alla söta bloggläsare göra? 


Såklart var "Mästerfotografen Ellen" på plats och tog såklart bilder både före och efter matchen. Så här kommer det några. (Kunde bara fixa dom här för tillfället. Fixar kanske fler någon annan gång.)   
 

Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss och kram! :love: 


 
Försöker tvinga fram ett leende. Har insett att jag inte lyckats så bra. ;)


 
Erik, Mathilda och lilla jag! :love:   "Flizan- min älskling"

2011-03-07 17:26:49 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
När jag kom hem från skolan, möttes jag av älsklingen Flizan i dörröppningen. :P Hon var som vanligt, lika mysig och kelig. :) Satte mig i soffan och som vanligt ville ju hon också vara med. :love: Ja, och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska skriva. ;) Har inte gjort något speciellt. Bara det vanliga. Men imorgon händer det grejer. :) Har nämligen "Fair Play Cup". Då spelar man fotboll mot andra skolor i samma stad/län. Har redan spelat två matcher som vi vann mot. :thumbup: Så nu är det bara att hoppas att det går lika bra den här gången. Är inte med och spelar. Men kommer sitta med och titta på, och såklart heja för fullt. :D Ett plus är att vi missar lite av skolan..... Hihi..... :P Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? :D Ha det bäst så länge! :cool: Puss och kram :love:    

Till Sarah

2011-03-06 18:51:03 Kommentarer: 0

Hej igen! :D
Förlåt att jag skriver så mycket. ;) Men jag måste bara säga tack till Sarah, som har hjälpt mig med smileysarna. :P Tack, tack, tack.......Puss och kram :love: 

Kommit hem från en härlig tur i bergslagen

2011-03-06 18:32:57 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har kommit hem från en härlig tur i bergslagen, Ånnaboda. ;) Inte så oväntat, så ramlade jag. ;) Ramlade mitt i en backe, och det känndes som 100000000 människor såg det. :blush: Alla stirrade på mig och jag drog upp luvan. ;)  Haha, snacka om pinsamt. :blush: Känner mig i alla fall nöjd över att ha varit ute och rört på mig. :thumbup:  Det dåliga var att spåren var rättså isiga. :( Så dom var lite hala. :thumbdown: Men det var roligt i alla fall. :) Har även varit ute på en långpromenad med familjen. Var skönt med yttligare lite luft. ;) Sen har jag äve varit med Sarah. :D Inte så oväntat nog, så blev det mycket skratt. :P Haha, har skrivit en smileys efter typ varje menning. :D Kommer bli min nya grej. :) Vad ska eller gör ni alla söta bloggläsare? Ha det bäst så länge!
:love: :cool: :question:  (Haha, var bara tvungen)  Puss och kram

Sarah gästbloggar

2011-03-06 11:40:41 Kommentarer: 0

Hej!
Tänkte att jag kunde gästblogga på josses blogg (eftersom att jag har tagit bort min blogg), självklart så är josse också här men egentligen så skulle jag bara testa om det funkar att lägga upp smileys på bloggen.
 :) :love: :thumbup:

Ha det bäst!
Puss //Zarahlu

snart kommer jag att starta en ny blogg, samma namn som förut. www.zarahlu.blogg.se 

      


Ännu en dag med solsken

2011-03-06 10:32:53 Kommentarer: 0

Godmorgon!
Vaknade upp med ännu en dag med solsken. Idag verkar det heller inte blåsa så mycket. Så därför blir det längdskidor idag istället. Har ätit frukost, och ska snart fixa iorning mig. Vad ska alla ni söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! Puss och kram 


   Väntar på Sarah

2011-03-05 13:18:21 Kommentarer: 0

Hej alla söta!
Blir tyvärr ingen skidåkning. Det är för blåsigt. Men istället får jag spendera dagen med Sarah. Tummen upp. Så det får bli skidåkning imorgon istället. Vad gör eller ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! 


Puss och kram 


Solig dag

2011-03-05 10:10:07 Kommentarer: 0

Godmorgon!
Idag vaknade jag upp av att solen lysste in genom fönstret. Äntligen..... Så idag ska jag passa på att spendera dagen ute. Har ätit frukost, och snart ska jag fixa iorning mig. Till frukost åt jag en macka från "Fröken Brogren" och till det drack jag oboy. Mmm..... Lite senare ska mamma och jag åka längdskidor, igen. Ska bli skönt. Blir alltid nöjd av att ha varit ute och rört på mig. Annars kanske man bara sitter framför datorn hela dagen. Måste fixa iorning mig. För nu på förmiddan ska jag vara med Sarah. Ska bli sjukt kul var ju ett tag sen vi var sist. Vad ska ni alla bloggläsare göra idag? Måste gå nu! Ha det bäst!


Puss och kram

Snart

2011-03-04 19:47:36 Kommentarer: 0

Hej alla söta!
Nu snart ska vi äta grönsaker och till det så ska vi äta dip sås. Ska bli supergott. Mmm...! Ha en fortsatt trevlig kväll! 


Puss och kram 

Pinsamt

2011-03-04 15:22:47 Kommentarer: 0

Hej alla söta bloggläsare!
Har kommit hem från en härlig tur i Kilsbergen, Ånnaboda. Där åkte jag längdskidor med Mathilda och Hannah. Först åkte vi runt en sjö, och sen åkte vi "kilsbergsspåret". "Kilsbergsspåret" var roligast, där fanns det fler backar. När vi hade vänt på "kilsbergsspåret" skulle vi åka tillbacka igen för att det var lunch. Då var vi tvungna att åka uppför en backe. När jag var cirka halvvägs, klantig som jag är så ramlade jag. Så jag tappade skidorna och skorna, som fortfarande satt kvar. Haha, såg säkert inte klokt ut. Sen när vi skulle åka hem igen så åkte vi buss. 4-6:orna satt i samma buss. När vi precis hade börjat åka ropade en lärare (Anders) i mickrofon. " Jag har hittat en skidsko. Är det någon som har tappat bort någon skidsko? Är det kanske Josefins?" Då svarade jag "ähh...ja" (hade inte ens märkt att den var borta). Haha, alla tittade på mig. Det var skit pinsamt. Alla 4-6 var ju i samma buss..... PINSAMT! Måste väl bjuda på sig själv ibland.

Just nu sitter jag med en kopp varm choklad och har tagit ett varmt bad. Så nu sitter jag bara och degar i soffan och tittar på "Top Model". Hur har er alla bloggläsares dag varit? Min har i alla fall varit..... PINSAM! Puss och kram      

Imorgon

2011-03-03 16:59:09 Kommentarer: 0

Hej alla söta!
Idag har man som vanligt spenderat dagen i skolan. Har gjort det vanliga. Imorgon ska vi ha friluftsdag hela dagen. Så då ska jag åka till Ånnaboda. Där ska jag åka längdskidor. Ska bli kul. Det dåliga är att vi börjar redan vid klockan 8. Men det ska i alla fall bli skönt. Har inte åkt längdskidor sen vi var där sist (ett år sen). Haha, undra om jag kommer ramla. Haha, blir bara roligt i så fall, men pinsamt. Efter jag kommit hem från en lång dag i skolan, så har jag tittat på Top model och degat i soffan med sötnosen Flizan uppe på. Mysigt. Lite senare ska jag med älskade familjen gå ut på en långpromenad. Ska bli skönt, efter en lång dag framför skolbänken. Är jättetrött, blir kanske pigg av lite luft. Hur har er alla bloggläsares dag varit? Ha det bäst så länge! Puss och kram 

Här kommer några bilder sen vi var där förra året: 
Blir tyvärr snea. 


  


  


    


 


  

"Who´s That Chick - David Guetta Feat. Rihanna"

2011-03-02 19:07:14 Kommentarer: 0

Hej alla söta!
Förlåt att jag är har varit så osocial på sistone. Har på något sett inte orkat eller varit sugen (misstolka inte). Idag och även igår var jag med Mathilda. Som vanligt blev det mycket skratt. Mathilda har ett program på sin dator där man kan t.ex spela in när man pratar eller så kan man ta en låt m.m. Sen så kan man förvränga, så man t.ex låter som ett barn, som dom i Alvin och gänget eller så man får jättemörk röst. Haha, det var i alla fall jättekul! Kanske kan lägga in någon vid något annat tillfälle. Ikväll är pappa borta på någonting, så mamma och jag ska äta tacos. Mmm.....! Just nu lyssnar jag på "Who´s that chick?" med David Guetta feat. Rihanna. Jättebra låt! Måste gå nu! Ha det bäst! 


Puss och kram