"California King Bed - Rihanna"

2011-02-28 17:58:40 Kommentarer: 0

Hej alla söta!
Nu har man kommit hem från en lång dag i skolan. (Slutade för ca 2 timmar sen....) Förlåt för att jag inte har varit så social den senaste tiden. Skrev ingenting igår.... Kände bara att jag inte var sugen. Jag hade skrivit ett inlägg, som jag precis var klar med, men då bara försvann det. Då blir man ju bara lite irriterad.... 

Igår var jag på en fantastisk middag hos en av mina kusiner (min farbror). Det var jättegott. Dom är jättebra på mat. Fick älgentrecot(e)......!? Tillsammans med potatisgratäng och en sjukt god sås. Kommer aldrig tröttna på det. Till efterrätt fick jag äppel...vad det nu heter...(?) tillsammans med viniljlass. Mmm..mums! 

Just nu lyssnar jag på "California king bed" med Rihanna. Jättebra låt! För en stund sen kom jag på att jag hade namnsta. Haha, vet inte ens när jag har namnsta...? Man börjar ju undra. Alltså jag heter inte Maria, men heter det i andra namn. När mamma kom hem fick jag söta små choklad och pralin bitar. Känner mig ju bara lite dum, mamma heter Maria i förnamn, och jag har inte köpt något till henne, men hon till mig. Stakars mamma. Vad har ni alla söta bloggläsare gjort eller ska göra idag? Ha det bäst så länge! 



Puss och kram       

Långpromenad

2011-02-26 17:39:45 Kommentarer: 0

Hello!
För en stund sen kom jag hem från en härlig långpromenad, med familjen. Känner mig i alla fall lite piggare. Hade inte varit ute på 2 dagar. Hade egentligen tänkt vara ute igår, men då hade jag ont i halsen och var förskyld. Så då orkade jag inte. Men nu äntligen.... Sen har jag även varit på Marieberg, som jag sa i förra inlägget. Köpte ingenting. Duktigt. Kanske för att jag shoppade för inte så länge sedan. Ska snart ner och basta. Ska bli skönt med värme efter den långa promenaden. Sen lite senare blir det Melodifestivalen. Och såklart är godispåsen i högsta högg. Godiset kommer från en godisaffär i Stockholm. Det var en jätte mysig affär. Det var som att komma till en dröm. Måste gå tillbaka dit när jag är där nästa gång. Godiset var färskt där. Hatar när man köper godis och det är jätte hårt. Vem vill ha hårt godis liksom....!? Hoppas att ni alla bloggläsare har haft en bra dag! Ha en fortsatt trevlig kväll! 


Puss och kram   


Marieberg

2011-02-26 10:33:05 Kommentarer: 0

Godmorgon!
Vaknade för inte så länge sen. Är skit trött. Har vaknat tidigt jättemånga dagar nu. Ok, 10.30 är väl helt ok, men det kan alltid bli bättre. Idag ska jag till Marieberg. Dit ska jag med mina föräldrar. Blir inte förvånad om det slinker med någon tröja eller så. Hihi.... Annars ska jag väl inte göra något speciellt tror jag. I kväll blir det Melodifestivalen i alla fall. Kommer förhoppningsvis snart med nytt inlägg. Ha det bäst! 



Puss och kram  

Monster

2011-02-25 12:51:54 Kommentarer: 0

Hej alla söta! 
Haha, just nu sitter jag här med min fina ansiktsmask i hela facet. Hittade en gammal som jag kunde använda. Visste inte ens att vi hade en till...? Ju fler desto bättre. Haha, stakars Flizan, hon tittar förskräckt på mig. Som om jag vore ett monster. Inte så konstigt, ser ju ut som ett. Haha! Det var i alla fall skönt med ett varmt bad. Har fortfarande ont i halsen. Tummen ner. Känner mig i alla fall ren nu. Kommer förhoppningsvis snart med ett nytt inlägg. Ha det bäst! 



Puss och kram    

Te hjälper alltid

2011-02-25 11:28:02 Kommentarer: 0

Godmorgon!
Idag blev det en tidig morgon. Vaknade redan klockan 8. Wihoo.... Jag hade tänkt mig att i alla fall ha lite längre sovmorgon. Det är som det är i alla fall. Till frukost åt jag det skit goda brödet från Stockholm. Till det drack jag te. Mmm....mums! Har jätteont i halsen idag, och det känns som om jag kommer bli förskyld. Tummen ner. Te hjälper alltid när man har ont i halsen. Så här sitter jag och har drukit ungefär 10000000 koppar med te. Ok, har fortfarande ont i halsen, men det gör i alla fall inte lika ont. Just nu lyssnar jag på massor med låtor på "spotify". Ett minus är, att man inte kan sjunga med alla bra låtar. Haha, brukar sjunga så högt satt hela huset skakar. Idag tror jag inte att jag ska göra något speciellt. Tror jag måste vila upp halsen. Ska kanske ta ett varmt bad. Och sen ska jag ta på mig min fina ansiktsmask, som jag fick av Sarah i julklapp. Haha, kommer gå runt och se ut som ett monster. Kommer förhoppningsvis snart med nytt inlägg. Ha det bäst! 



Puss och kram   
    

Dagens fråga

2011-02-24 12:59:00 Kommentarer: 0

Kommentar på inlägget "Huvudvärk..."

Ellen :D <3
Hur har du fått den där effekten på bilden längst ner? :o <3333333333333333333


Svar: Tog bilden på mobilen. Så först gick jag in på "PhotoDJ" (om man t.ex har en bild så är det bara att trycka på "alternativ" och så kommer det fram). Vet inte om det funkar på alla mobiler. Men värt ett försök. Sen är det bara att prova sig fram. Är svårt att förklara. 

Här kan du se hur bilden såg ut innan. Ena blir tyvärr sne. 


 



 


Hoppas att du fattar vad jag menar. Lättare att visa i verkligheten.

Puss och kram


"Borta bra men hemma bäst"

2011-02-24 11:16:58 Kommentarer: 0

Godmorgon! 
Det var ju ett tag sen jag skrev på bloggen, har befunnit mig i självaste hjärtat i Sverige, Stockholm. Har haft det sjukt kul. Har b.l.a shoppat, gått på museum, varit på skansen, och mycket, mycket mer. Längtar tillbaks..... Just nu kan jag inte alls komma på något bra som passar till "Borta bra men hemma bäst". Skulle absolut hellre vilja befinna mig där än här. 

Har nästan precis vaknat, och har precis ätit frukost. Till frukost åt jag ett gott bröd som vi köpte med från Stockholm. Mmm......skit gott bröd asså!!! Till det drack jag varm oboy. Skönt i den kalla kylan. Är -14,7 grader ute. Tror inte jag kommer ägna som mycket tid ute idag. Brrr..... 
Just nu ligger Flizan i knät och sover. Mysigt. Har saknat henne som in i h*lv*te. 
Idag tror jag inte att jag kommer göra något speciellt, eller fall inget jag vet nu. Vad ska ni alla bloggläsare göra idag? 
Kommer inte på så mycket mer att skriva. Kommer nog snart med ett nytt inlägg. Ha det bäst! 



Puss och kram 
 
 

"Tjenare mannen"

2011-02-20 16:31:34 Kommentarer: 1

Tjenare mannen! 
Just nu sitter jag här och drömmer mig iväg mot Stockholm. Ska bli skönt att slippa allt här hemma. Har nästan packat färdigt allting. Så jag är redo för morgondagen. Kommer ju gå upp väldigt tidigt. 
Just nu lyssnar jag på massor av underbara låtar på "Spotify". Idag har jag inte gjort så mycket, har bara tagit det lugnt. Skönt att vila upp sig. Sen lite senare ska jag se "Solsidan". Älskar det! Haha, tjenare mannen. Kan det kanske var Oves älsklings fras, kanske...!? Haha! Kommer inte kunna skriva på tidigast onsdag igen. Kommer sakna bloggen. Alla ni söta bloggläsare får i alla fall ha det bra! Haha, det här känns ju som värsta avskedsfesten. 
Ha det bäst i alla fall! 


Puss och kram
 



  

Dream....

2011-02-20 16:13:51 Kommentarer: 0

"Stockholm i mitt hjärta...." 
  Imorgon.......  





Klänningar

2011-02-20 10:44:23 Kommentarer: 0

Hej igen! :D 
Nu till sommaren, känns det ju sådär att gå omkring med jeans och tjocktröjor.
Varför inte ha en klänning? Här kommer lite klänningar både till festen och en varm sommardag. 
Allt från Top Shop.
                                                       
 Red Ponte Pinafore        Black Ruched Dress                

          

Mesh Tube Dress by Rare**          Knotted Bandeau Dress by Rare Opulence**         

  Leaf Print Dress by Wal G**      Navy Silk Multi Layer Dress By Boutique 


Puss och kram

Tidig morgon

2011-02-20 09:00:35 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D 
Idag blev det en riktigt tidig morgon. :( Vaknade redan klockan 08.45, då tänker ni säkert, men varför inte bara försöka somna om? Men det är såklart att man inte ska kunna det bara för det. Så nu är jag flummig och trött. ;) Bästa starten på dagen.... :) 


Kommer kanske med lite mode lite senare. 

Puss och kram   

Lördagsmys

2011-02-19 17:48:37 Kommentarer: 0

Hej igen! :D 
Idag ska det bli en riktigt mysig lördagskväll. ;) Snart ska jag bada bastu. :) Sen lite senare ska jag bara mysa framför tv:n och titta på Melodifestivalen, med en godisskål famnen. ;) Måste såklart titta på Melodifestivalen. ;) 
Är ju inte alltid bästa låtarna, men gör det för nöjetsskull. ;) Just nu sitter jag framför datorn och Flizan min lilla älskling ligger i knät och myser. :) Ett tips om du fryser om t.ex benen, så ska du ha en katt. ;) Haha, börjar bli riktigt varm nu. ;) Det är ju i alla fall gulligt av henne (att hon tänker mig som en säng)...!? Nej, skämtade bara. 
Jag måste i alla fall gå nu! Ha en fortsatt trevlig lördagskväll! 


Puss och kram   
 
 

"Grenade" Bruno Mars

2011-02-19 15:51:28 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Nu har jag smakat på en av det (såklart) jättegoda kolakakorna. ;) Så just nu går jag bara omkring och myser, lyssnar på Bruno Mars, och försöker underhålla er alla bloggläsare. ;) Lyssnar på "Grenade" Bruno Mars. :) Älskar låten. :) Har även lyssnat på massa andra underbara låtar. ;) Ha det bäst så länge! :) 


Puss och kram  

Just nu:

2011-02-19 15:01:33 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Just nu väntar jag på att kolakakorna ska bli färdiga. ;) Sen om man har tur kanske man får provsmaka.... :P 
Kommer förhoppningsvis snart med nytt inlägg. :) Måste gå nu! Ha det bäst så länge! :) 


Kramiz
 

Godmorgon

2011-02-19 12:02:43 Kommentarer: 0

Godmorgon alla söta! :D
Har nästan precis vaknat upp från alla glada drömmar. ;) Inte nog med det. Sen har jag fått ätit frukost på sängen. Fick äta gammelmormors supermega underbara bröd. Till det fick jag varm oboy. Mmm..... :P Inte det dummaste... :) Älskar morgonar när man vaknar och man har allt det roliga framför sig. ;) 

Idag ska mamma och jag baka. ;) Tror vi ska baka chokladbollar och kolakakor. :) Annars tror jag inte vi ska göra något speciellt. :) Skulle kanske träffa Sarah idag. :) Det är väl det ända, tror jag. ;) Kommer försöka skriva så ofta jag kan idag. ;) Ha det bäst så länge! 


Puss och kram  


 

Äntligen...

2011-02-18 19:27:38 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D 
Äntligen är det lov. :) Har verkligen sett fram i mot det. ;) Då kan man bara slappa och ta det lungt (och sova). ;) Inga läxor, ingen tid att passa (förutom att jag måste gå upp tidig när jag ska till Stockholm)...... F*n vad skönt asså. Känner behov att bara vila och ta det lungt. :P 

Nu när jag kom hem efter skolan har jag varit med Sarah. :) Har haft det sjukt kul. + att jag har saknat henne sjukt mycket. :) Som vanligt blev det mycket skratt. :D Måste fixa lite saker! Efter det har jag all tid i världen åt att ängna mig här framför bloggen. ;) Ha det bäst! ;) 


Puss och kram

Det är dags för fredagsmys. Om det så är det sista jag gör. 
Snart är det fredagsmys. Hoppas inte föräldrarna stör. 
Det är slut på veckan det är dags för fredagsmys.... 



Godmorgon

2011-02-18 07:33:10 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Idag så blev jag väckt klockan 05.45.....tack mamma! :( Har egentligen sovmorgon på fredagar. ;) Typiskt att en mamma ska komma och väcka en klockan 05.45. ;) Brukar gå upp klockan 05.45 på vardagar (mån-tors). (Som sagt, är väldigt seg på morgonen) Men ett + är i alla fall att jag kan ängna mig mer tid till bloggen. :) Tummen upp. ;) 
Har nästan precis ätit frukost, och snart ska jag fixa i orning mig. ;) Jag ska fråga Sarah om hon kan fixa smileysar till mig. ;) Hade det på förra bloggen. :) Hon kommer nog inte kunna fixa det nu i veckan, om hon vill hjälpa mig. Hon ska nämligen resa bort. Kommer sakna henne sjukt mycket. :( Har inte träffat henne på cirka 2 veckor, jättemycket för att vara oss. :( Vi brukar typ träffas minst en gång i veckan. ;) Saknar henne..... 
Kommer nog med ett inlägg när jag kommer hem. Men just det, det är ju lov nästa vecka.....JIPPIE! :D Känns inte som det. Det ska i alla fall bli sjukt skönt! Måste gå nu! Ha det bäst! 



Kramiz

Bjuder på bilderna. En bild på Sarah, och en bild med Sarah och mig. Den bilden med oss på är väldigt gamla, bara satt ni vet. 



  



   



     


Stockholm...

2011-02-17 19:20:59 Kommentarer: 0

Hej igen! :D
Jag kan bara inte sluta att tänka på Stockholm. :) Det ska bli sjukt kul. :D Kommer nog bli mycket shopping. Om jag känner mig själv rätt. ;) Föresten på förra inlägget skrev jag ju "att jag nästan alltid brukar vara trött på onsdagar.....o.s.v". Jag skrev lite fel jag menade på torsdagar. :) Ska äta nu. Ha det bra! 



Puss och kram 

Huvudvärk...

2011-02-17 18:13:47 Kommentarer: 1

Hej alla söta! :D
Idag har jag som vanligt ängnat dagen i skolan. ;) Efter skolan så har jag sovit, var verkligen tvungen att sova. Är jättetrött och har ont i huvudet..... Inte den högsta önskan precis. :( Brukar nästan alltid få ont i huvudet på onsdagar. Kanske inte så konstigt om man tänker på hur pratig våran klass är..... Är nog den pratigaste klassen på skolan..... Känns så i alla fall. ;) Jag menar allvar en dag i klassrummet gör så man får ont i huvudet i en vecka. ;) Ja, så lugn och tyst är alltså våran klass. :) Vad har alla ni söta bloggläsare gjort idag? ;) 
Föresten är det någon som vet någon riktigt bra och läskig skräckis? :D Skulle gärna vilja se någon har bara sett "The shining" . :) Blir glad av tips eller andra funderingar. :D Ha det bra! :D


Kramiz

Bjuder på bilderna. Dom är tagna förra året.






Designen färdig

2011-02-16 18:41:01 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Nu äntligen är designen färdig. :) Måste bara säga tack till Mathilda, kunde inte gjort det bättre själv. ;)
Föresten ni får gärna kommentera om det är något ni tycker att jag skriver för mycket eller för lite om. :)
Då är det bara att säga till. ;) Blir bara glad om det är någon som kommenterar. :) 


Jag längtar sjukt mycket till måndag. Då ska mamma och jag till Stockholm. :D Då kommer vi sova över där till onsdag. Så då blir det nog inte så mycket uppdateringar. Tyvärr. :( Så då får jag väl passa på att skriva nu istället. :)

Här kommer lite bilder på när jag var i Stockholm för ca 2 år sen tror jag. 
Blir tyvärr snea den här gången också. Är tagna från min mobil. Så dom kanske inte är dom bästa bilderna precis.  


 
En bild på ena sidan av en bro.....

 
En bild på "Gondolen".....eller vad den heter!?

 
....och från den andra sidan av bron.

 
En bild som jag tog när vi var på Gamla stan.


Ha det bra!
Puss och kram

Just nu:

2011-02-16 16:14:22 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D 
Just nu sitter jag och myser framför tv:n, och tittar på Top Model. Har en kopp varmchoklad till hands, och älsklingen Flizan (min katt) ligger i knät och sover. Inte det dummaste direkt....    




Ja, så här ser Flizan ut när hon spanar på fåglar........ja vad ska man säga!




 
FLIZAN VAR ÄR DU? Kan hon kanske vara under en matta....? ;) 



Bilderna blev lite åt fel håll. Vet inte hur man vänder dom. Får väl lära mig det. ;) 

Puss och Kram

Våren?

2011-02-15 21:19:14 Kommentarer: 0

Hej alla söta bloggläsare! :D
Kan bara inte låta bli att skriva. ;) Kommer bli svårt att hålla mig borta från bloggen när jag är i skolan. :P
Vet inte när Mathilda blir klar med designen. :) Men hoppas så snarast som möjligt. ;)
Längtar tills den är färdig. :P Ska bli kul att se den. ;) Har i alla fall skickat bilderna. ;) Så den kanske blir färdig imorgon i bästa fall. :) Det är bara att hoppas! 


Börjar bli riktigt irriterad på all snö. :( Längtar till sommaren nu. Idag när Mathilda och jag skulle hem fick vi först stå i typ en kvart-10 minuter och vänta på bussen (kändes som vi fick vänta i 1 timma + att det var ca 12 eller -13 grader, men kändes som -50). :( Sen när vi skulle byta buss så visste vi inte var den bussen gick ifrån. Så vi fick hem. :( Det var såklart jättekallt och halkigt. Det är ju som sagt Sverige vi pratar om. Antingen för kallt eller för varmt. Jag undrar bara en sak..... 
Var är våren? 


Kramiz
    


 


Ny blogg

2011-02-15 19:31:00 Kommentarer: 0

Hej alla söta bloggläsare! :D 
Äntligen har man fixat ny blogg. :) Om ni läste min förra blogg www.jossanonly.blogg.se så förstod ni säkert att jag ville byta blogg. Dykte ju upp väldigt mycket just då, virus och jättemycket andra saker jag var tvungen att göra. Så all tid bara försvann. Men nu äntligen... 

Bloggen kommer att handla mycket om vardagen, mode, skönhet och hälsa (tror jag). På förra bloggen skrev jag ju också att jag skulle skriva om mode. Då skrev jag ingenting om det.... :P 
Ska försöka att skriva så ofta jag kan. ;) Nu måste jag skicka bilder till Mathilda. För hon ska hjälpa mig med designen. Är inte bäst på sånt. Puss. :) 



Puss och kram    

Välkommen till min nya blogg!

2011-02-15 17:16:11 Kommentarer: 0