Minnen

2011-04-16 10:00:10 Kommentarer: 1

Godmorgon alla söta! :D

Sitter här med en varm kopp te i handen, och har "Spotify" på högsta volym, idag igen. ;) Lyssnar på Veronica Maggios "Jag kommer". Har på mig min mysiga morgonrock, och håret står åt alla håll. Ni skulle bara se mig, ser ut som ett litet troll eller någonting åt det hållet. :) Idag ska jag, mamma och pappa åka och titta på cykel åt mig. Tror redan jag vet vilken jag vill ha. Den är vit och så är det skuggade fåglar och blommor på. Sen ska vi eventuellt åka till sommarstugan och slå på vattnet och se så allting funkar. För nästa helg ska vi åka dit och sova över där. Flizan kommer nog bli jätteglad när vi åker till landet. :) Hon älskar att vara där. :) När hon är där brukar hon få vara ute. Kom just  på en äcklig grej som hände förra året på sommaren. Ni vet säkert att katter gillar att fånga muss. När hon fångar någon så brukar hon döda den och sedan brukar hon lägga den utanför dörren. Äckligt, jag vet! :S Bara för att visa att hon har varit duktig. Ja, i alla fall förra året på sommaren hade vi öppen dörr bara för att det var så varmt. Och då kom Flizan in med en mus, som fortfarande levde. Blev ju såklart skit rädd, hatar muss och råttor. Så pappa fick släppa ut den. Flizan verkade inte fatta ett skit, hon som hade varit så duktig....(Som hon trodde alltså.) Ja, minnen,minnen... ;) Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! 


Puss och kram :love:    

Prao

2011-04-15 17:56:29 Kommentarer: 0

Hello! :D

Har nästan precis kommit hem från en lång dag som proare. :) Praoade på pappas jobb. Först åkte vi till pappas jobb och tittade till det. Sedan åkte vi till Lindesberg. Där skulle pappa hålla i ett möte med två stycken andra. Sen pratade han med en som skulle byta avdelning. Då  pratade dom om vad hon hade gjort bra och så. Fick sitta med och lyssna på när dom hade möte, och när pappa skulle prata med den som skulle byta avdelning. Haha, var lite pinsamt att sitta med. :blush: Men är man praoare så är man. Sedan gick vi och åt mat på en china (kina) resturang som låg i Lindesberg. Där åt jag kycklingspett tillsammans med ris och någon slags sås. Det var jättegott! :P Sen åkte vi tillbaka till pappas jobb igen. I bilen håll jag på att somna. Man blir verkligen trött av att praoa.....zzZZzz..... 
Sen när vi kom tillbaka till pappas jobb, hållde han på med datorn. Haha, fattade inte ett skit av vad han gjorde. ;) 

Ja, och nu sitter jag här. Med Flizan i mitt knä, och "Spotify" på högsta volym. Tänkte fixa i orning mig satt jag är redo inför kvällen. Kanske sätta på mig min mysiga morgonrock, eller kanske till och med pyjamas (?). Haha, jag vet att det låter lite konstigt. :D Men är faktist riktigt skönt ibland. ;) Vad ska eller har ni alla söta bloggläsare gjort idag? Ha en trevlig helg!

Puss och kram :love:En perfekt start på dagen

2011-04-15 07:09:14 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D

Idag ska jag praoa på pappas jobb. Ska bli rättså kul. :) Måste först åka till pappas jobb sedan måste vi åka till Lindesberg. 
Just nu sitter jag  påklädd och klar redo för att praoa. Jag lyssnar på jättemånga låtar på "Spotify", och Flizan ligger i knät och sover. Mysigt! ;) Har en kopp varm choklad brevid mig och sjunger glatt med på alla underbara låtar som just nu lyssnas på högsta volym. En perfekt start på dagen! :D Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst! 


Puss och kram :love:     

Kommit hem från första dagen som praoare

2011-04-14 17:06:18 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har precis kommit hem från min första dag som praoare. Var rättså kul. ;) Har praoat på mammas jobb idag, så nu är det bara pappas jobb kvar. ;) Mamma jobbar på Universitetet. Så där var jag idag. Brunchade på någon resturang som låg nära. Åt tacos. Det var jättegott! :P Fick hjälpa till med jättemycket grejer. Imorgon ska jag praoa  på pappas jobb. Han jobbar på NA  (Nerkies Allehanda). Där han jobbar som annonschef. Ska följa med till Lindesberg, som han alltid brukar åka till på fredagar. :) Där ska han ha lite möten, och så ska han prata med alla som jobbar där hur dom har jobbat den här veckan om dom kan förbättra någoting eller så. Haha, kommer få sitta med när han pratar själv med dom anställda, om vad dom har gjort bra och dåligt den veckan. Kommer bli lite pinsamt att bara sitta där och lyssna. :blush: Haha, kan ju inte direkt säga någonting kommer ju bara sitta där och lyssna. När vi är där ska vi bruncha på en kina (china) resturang. Ska bli gott! :P Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? Ha det bäst så länge! Puss och kram :love:  

Shoppingdags

2011-04-12 07:13:10 Kommentarer: 0

Gogmorgon! :D
Har precis ätit frukost och fixat i orning mig. :) Idag kommer det vara halvklass hela dagen. Eftersom andra halvan pruoar tisdag-onsdag. Den andra halvan (den som jag är med i) pruoar på torsdag-fredag. Ska bli rättså skönt med halvklass. ;) Om jag känner min klass rätt så hoppas jag att det kommer vara tyst. Våran klass är ju rättså känd för att vara pratig.... ;) Måste gå själv till skolan idag, bara för att Ebba (som jag brukar gå med) pruoar idag och imorgon. Det är sjukt tråkigt att gå själv till skolan. :( 

När jag kommer hem från skolan ska mamma och jag gå på stan. Tänkte prova ett par shorts och ett linne som jag såg när jag var där sist. :) Längtar tills skolan har slutat. Älskar verkligen att gå på stan. Man motionerar samtidigt som man gör någonting man älskar, alltså shoppar. ;) Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! 

Puss och kram :love:  

Första struten för i år

2011-04-11 18:39:41 Kommentarer: 0

Hej alla söta bloggläsare! :D
Efter skolan har jag varit med Sarah. Hade det sjukt kul! :D Var tvungna att gå och köpa glass. Är jävligt varmt. Hade bara på mig en en hood. :O Ja, man får väl hoppas att vädret håller sig. Var faktist första glassen för i år. Har ju ätit glass, men har inte köpt glass för att det varit så varmt. :) Var sjukt gott. Älskar känslan när det är varmt och man går runt med en kall och god glass i handen. ;) Efter vi ätit ska vi gå och hälsa på farfar som fick åka hem från sjukhuset idag. Ska bli kul att träffa honom ändå fast vi träffades igår. Hihi... :P Måste gå nu! Ha det bäst så länge! Puss och kram :love:  

Godmorgon

2011-04-10 12:17:56 Kommentarer: 0

Godmorgon solstrålar! :D
Har ätit frukost och ska snart fixa i orning mig. Idag ska jag och älskade familjen åka och se hur farfar mår. Han är ju fortfarande kvar på sjukhuset. :( Men han är i alla fall på bättringsväg. :) Just nu lyssnar jag på jättemånga låtar på "Spotify". Veckan som kommer har vi temavecka. Så på torsdagen-fredagen kommer jag praoa på mina föräldrars jobb. Ska väl bli rättså kul. Missar ju skolan, hehe... ;) Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge!Puss och kram :love:

Fredagsmys

2011-04-10 12:06:32 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Vaknade för en stund sedan. I fredags var jag hos Mathilda. Var sjukt kul! :D Först var vi på stan. Där köpte jag en ansiktsmask, som vi skulle använda senare. Var ju så smart så jag glömde att ta med mig. :( Som tur var kostar dom ju inte så jättemycket (20 kroner). Köpte en med hallon lukt. Åt mat på stan. Vi åt på "Pacos". Åt "Nachos Supreme". Var jättegott! :P Sen gick vi hem till Mathilda igen. Då tittade vi på gamla bilder på Mathilda när hon var liten. Haha, hon var jättesöt! :P Sedan åt vi mat som Mathildas morfar hade gjort åt oss. Åt pizza. Mmm..mums! :P Om man ändå kunde göra så god mat... Efter vi ätit satt vi och snackade tjejsnack. Vi snackade från allt till inget. Vad vi snackade om kommer jag inte säga... ;) Sedan tittade vi på "The Shining". :O  Efter det tog vi på oss dom fina ansiktsmaskarna. Haha, Klara och jag var helt vita i ansiktet, såg ut som små spöken, medan Mathilda var brun i hela ansiktet, såg ut som en björn eller som...... Ja, ni kanske fattar. ;) Sen nästa dag åt vi frukost. Sedan började vi titta på "E.T", hann inte se så jättemycket, för pappa hade kommit och skulle hämta mig. :( Hade det sjukt kul, önskar att man kunde vrida tillbaka tiden. :) Vad har ni alla söta bloggläsare gjort eller ska göra? Ha det bäst så länge! Puss och kram :love:     

Kul med mat

2011-04-06 18:05:25 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Har hjälpt till med maten idag. Vet inte om det bara är jag, men tycker faktist att det är kul att laga mat. :) Har inte hjälpt till med att göra mat på jättelänge. Bara med att baka men inte med att göra "mat". Var faktist riktigt kul. ;) Haha, låter säkert jättekonstigt men det är faktist kul. :P Efter skolan idag, gick jag och Wilma på stan tillsammans. Var tvungna att fixa en grej..... ;) Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem med "The Shining" som vi fick låna av min farbror. Jag, Mathilda, Klara och Wilma ska se den på fredag när Mathilda har sin fest. Har sett den en gång innan men ska ändå bli kul att se den igen. :) Längtar sjukt mycket till fredag..... :P Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? Ha det bäst så länge! 


Puss och kram :love:    

Farmor påväg...

2011-04-05 18:15:27 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Kom hem från Mathilda för en stund sedan. Hade det sjukt kul som vanligt. Var som vanligt tvungen att sluta när det var som roligast. :( Farmor kommer nämligen hit, så var tvungen att gå hem. Längtar som in i helvete till fredag..... ;) Ska bli så jävla kul. Tror att farmor kommer snart. Vi ska bjuda henne på mat. Idag hade vi kemi prov. Gick hyfsat bra tror jag. :) Vad har ni alla söta bloggläsare gjort idag? Ha det bäst så länge! 


Puss och kram :love:    

Sjukhuset

2011-04-02 11:54:09 Kommentarer: 0

Hej alla söta! :D
Just sitter jag här och väntar på att muffinsarna som jag har bakat ska bli färdiga. :) Har fixat i orning mig och ätit frukost. Efter lunchen ska jag och älskade familjen åka till sjukhuset och hälsa på farfar. För några dagar sedan så skulle han fixa en gardin som satt snett, men han nådde inte så han var tvungen att ställa sig på en pall....... Kanske inte det bästa för en farfar göra. :( Ja, då kan ni säkert lista ut vad han gjorde..... Ja, så nu har han fått en spricka i höften och tre eller två revben har gått sönder. Operationen gick i alla fall bra, som tur var. ;) Efter vi har tittat till hur han mår ska vi åka till sommarstugan och titta till hur det ser ut där. Ska ta med dom nybakade muffinsarna, som vi kan sitta och gotta i oss. ;) Mmm.... :P Vad ska ni alla söta bloggläsare göra idag? Ha det bäst så länge! 


Puss och kram :love:  


 
    
Stakars farfar.... ;( (Förlåt för att bilden är lite suddig och sne)

1 april

2011-04-01 16:54:11 Kommentarer: 0

Hej allihopa! :D
Har kommit hem från skolan. Äntligen! :) Efter skolan har jag tittat på "Top Model", och bara slappat och vilat. Är riktigt trött, så förvånar mig inte om jag skulle somna. :blush: Har varit jättetrött den senaste tiden, sen det byte till sommartid. Fattar egentligen inte mennigen med att dom ska byta. Idag är det ju 1 april. Har faktist inte kommit på något riktigt bra skämt. Någon som vet något bra? Ha det bäst så länge! :) 


Puss och kram :love:   
                          Top Model     


  


Längtar

2011-04-01 08:07:37 Kommentarer: 0

Godmorgon! :D
Var väldigt länge sen jag skrev här på bloggen. Så därför gör jag det nu. Skönt att det är fredag! :) Vaknade upp för ett tag sedan. Har precis ätit frukost och fixat i orning mig. Längtar sjukt mycket till nästa fredag. ;) Då ska jag på fest hos Mathilda, är lediga den dagen så har hela dagen på sig. :) Wilma och Klara kommer också komma. Ska bli så jävla kul. ;) Först hade vi tänkt att gå på stan, sedan baka "cupcakes", sen lite senare hade vi tänkt se på "The Shining" och "Valentine´s day". :) Har bara sett "The Shining". Längtar..... :P 

Idag så är det skola som vanligt. :( Tror inte att vi ska göra något speciellt. Bara det vanliga. :) Kommer förhoppningsvis med nytt inlägg när jag kommer hem. Ha det bäst så länge! 


Puss och kram :love:  
 Förhoppningsvis kommer våra cupcakes se ut som någon av dom här....... ;) 


 
                       The Shining                                        Valentine´s Day   

Senare på kvällen blir det "The Shining" och "Valentine´s Day". ;)